Temat: Instrukcje obsługi do konsolet Compulite
Witam serdecznie poszukuje instrukcji obsługi do konsolet Compulite Ovation 4D, Photon. Za pomoc byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Łukasz
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Sterowanie » Instrukcje obsługi do konsolet Compulite
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam serdecznie poszukuje instrukcji obsługi do konsolet Compulite Ovation 4D, Photon. Za pomoc byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Łukasz
Dziękuje bardzo za link do instrukcji. Pozdrawiam gorąco:)
Jak bym mógł prosić o instrukcje obsługi do stołu Compulite Rave najlepiej po polsku i dość szczegółową!
http://www.ltt.com.pl/index.php?option=
;Itemid=58
A instrukcja stąd nie wystarczy?
Albo cos takiego
http://www.google.pl/search?hl=pl&q
le&lr=
ludzie nauczcie sie googlowac:P
Juz pierwsze wyniki znalezione prowadza na stronke z instrukcjami:)
Może im bana na google założyli?
Jakiś czas temu miałem problemy z telefonem BBerry.
Wiem, to forum jest o świeceniu, nie o telefonach, ale do czego zmierzam:
Zadzwoniłem do kolegi, który jest bardzo "zmyślnym" elektronikiem i przez czas jakiś zajmował się hmm.. nazwijmy to "udoskonalaniem" software'owym i hardware'owym telefonów. Nie, nie chodzi o sim-locka, poważniejsze rzeczy.
Kolega Zmyślny Elektronik po wysłuchaniu mojej szczegółowej opowieści o trapiących mnie problemach, powiedział tylko: "Trzeba czytać. Duuużo czytać".
Posłuchałem rady, i wszystko czego potrzebowałem, znalazłem w necie.
Osobom, które nie potrafią, lub są zbyt leniwe by wyszukiwać informacje, niniejsze motto polecam.
"TRZEBA CZYTAĆ. DUUUŻO CZYTAĆ".
Szanowny (-a?) SenseJ-L.F.'ie.
Umiejętność odszukania potrzebnej informacji na pewno nie jest "cwaniactwem".
Szanowni Wszyscy.
WSPÓŁPRACY.
Czego Wam i sobie życzę..
Witam ponownie tym razem zwracam się z ogromną prośbą ponieważ potrzebuje bardzo polskiej instrukcji obsługi do konsolety ADB Pheonix 5. Za pomoc będę bardzo wdzięczny.
Witam ponownie tym razem zwracam się z ogromną prośbą ponieważ potrzebuje bardzo polskiej instrukcji obsługi do konsolety ADB Pheonix 5. Za pomoc będę bardzo wdzięczny.
i piszesz o tym w wątku który nosi tytuł: Instrukcje obsługi do konsolet Compulite, czyli w żaden sposób nie związanym z konsolą o którą pytasz. Stosujmy się do ogólnie przyjętych zasad, nie róbmy bałagany na forum.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 10 zapytań ]