Temat: Tablet z USB i konwerter
1.Witam, szukałem w google, na stronach polskich i anglojęzycznych, lecz nie mogłem znaleźć rozwiązania... .
Posiadam tablet z USB, oraz konwerter, tablet działa na androidzie, więc mam pytanie, czy istnieje taki program na androida, którym po podpięciu ww. konwertera mógłbym sterować urządzeniami?. 2. Jeżeli nie istnieje, bardzo proszę o podanie mi nazwy programów sprawdzonych przez was, abym mógł podpinając konwerter pod laptopa sterować tabletem przez LAN (tudzieź wifi). Wiem, że takie coś istnieje, natomiast nie jestem pewien co do pierwszego podłączenia bezpośrednio konwerter <-> laptop. Proszę o rychłą odpowiedź, nie pogardzę instrukcją paczowania dla takich programów i ogólnego setup'u. Potrzebuję to zastosować z jednego powodu: prowadzę prezentacje, gdzie muszę mieć sterowanie manualne bezprzewodowe, a przy okazji ostatnio dzięki przejściówce jack-jack matryca w laptopie poszła się wiadomo "gdzię..."Słyszałem również o takim programie, dzięki któremu z tableta mogę sterować pulpitem z laptopa, wtedy odpalam program dmx na laptopie i po sprawie, ale podobno ta technologia ma skłonność do tracenia sygnału, wolałbym inne wyjście. Pozdrawiam, oraz informuję, że freestyler mnie nie obchodzi i nie chcę go używać do sterowania.