Dzięki, wszystko gra. Jednak wszedłem w EXEC, jakoś mniej problematyczne i działa jak należy.
Może teraz już trochę przeskoczę temat, ale będąc na koncercie (być może świetlik jest tutaj na forum i nie będzie to grzech jak napiszę nazwę zespołu - ŁZY) spodobało mi się kilka fajnych rzeczy. Niestety nie miałem chwili podejść i popytać o to i owo bo oni robili dużą scenę, a my małą.
Otóż widziałem kilka złożonych efektów. Np głowy zapalają się na sekundę, po nich pary robią coś jeszcze innego... Zauważyłem, że to nie były podstawowe efekty jakie robię ja czyli korzystając z gotowych FX i po swojemu je zmieniam.
Być może ten Pan nie pracuje na stole Chamsysa, ale mam pytanie właśnie do użytkowników bardziej rozgarniętych w tym temacie ode mnie... jak robić kilka złożonych sekwencji na raz... Np na raz zapalają się głowy, pary led i np blindery mrugają dwa razy.
Wiem o tym, że jest na playbackach chase i cue. DO tego bardziej służy chase, ale w jednej sekundzie nie mogę odpalić wszystko bo.... nie wiem jak. Napiszcie w jaki sposób robicie takie złożone efekty z kilkoma grupami na raz.