Temat: Gdzie kupiuć rzepy do spinania przewodów?
Poszukuje rzepów dobrej jakości w okolicach Warszawy, lub ewentualnie gdzieś dalej... Czy wiecie gdzie tego szukać? Siedzę kilka godzin w necie ale nie znalazłem owych produktów na rynku.
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » O oświetleniu » Gdzie kupiuć rzepy do spinania przewodów?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Poszukuje rzepów dobrej jakości w okolicach Warszawy, lub ewentualnie gdzieś dalej... Czy wiecie gdzie tego szukać? Siedzę kilka godzin w necie ale nie znalazłem owych produktów na rynku.
Piszesz na stronie firmy która takie cudo ostatnio sprzedaje. Zadzwoń do chłopaków do elwo to ci coś doradzą.
Piszesz na stronie firmy która takie cudo ostatnio sprzedaje. Zadzwoń do chłopaków do elwo to ci coś doradzą.
Dzwoniłem do elwolight. Jedyne rzepy jakie mają to sprzedawane na metry ( takie jak w pasmanterii ). Podobno nie mają żadnego źródła z którego mogliby sprowadzić rzepy dobrej jakości ( bez plastikowych "oczek" ).
Dzwoniąc po firmach dotarłem do producenta rzepów do spinania przewodów:
http://www.monacor.pl/catalogue.phtml?C
amp;Page=1
W warszawie można też dostać takie rzepy w Warszawie na ulicy Przewodowej.
Jednak żadne z powyższych rzepów nie dorównują produktom dodawanym do zestawów okablowania sprzętu ( np: takie jakie były w okablowaniu do Dynacord'a )
Niestety nie produkują już... Nie opłaca się
Uuuu.... a to przepraszam - nie wiedziałem.
W sylwestra robiłem sztukę z ATM i powiem wam że mają takie fajne paski do kabli z klamerką taką na sprężynkę która bardzo mocno trzyma. Są zarąbiste mam pare bo sobie po sztuce pogubili i jak już pojechali to pare pod sceną znalazłem.
Marchw napisał/a:Niestety nie produkują już... Nie opłaca się
Wie ktoś może czy jest jakaś inna firma która zajmuje się robieniem rzepów coby można było nadruk firmowy sobie strzelić?
A czy te z pasmanterii były już gotowe?
Znaczy takie, że można je natychmiast użyć, czy trzeba pozszywać?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 10 zapytań ]