Odp: liberty
Czy może wraz z Mentorem używasz VLX?
--------------------
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy może wraz z Mentorem używasz VLX?
Młoda wersja oprogramowania i brak solidnego wsparcia ze strony producenta. Nie można się zarejestrować przez stronę. Na mail-e żabojady jakoś też niechętnie odpowiadają. Sporo BUG-ów w sofcie i jakoś nieśpieszno im wydawać łatki. Można napisać bibliotekę ale już jej wyeksportowanie ze spektaklu, coby użyć w innym?? Chyba nie możliwe. Do tego jeszcze te wyskakujące błędy. Zobaczymy może kiedyś wydadzą stabilną wersję hator-a. Może piszą nową wersję skoro nie potrafią odpowiedzieć na maila. Błędy były głównie przy obsłudze inteligencji. Przy obsłudze światła konwencjonalnego spisywał bez większych problemów. Genialnie proste kolejkowanie. Małpa by złapała w pięć sekund. 24 submastery (Przydała by się możliwość użycia jako pola ręcznego). Mi brakuje normalnego clear-a tu jakaś inna filozofia ale idzie się przyzwyczaić. Subiektywnie świetny do żarowego do głowic może za dwa lata. Zresztą inteligencja jest jakimś implantem bo enkoderów brak, znaczy są ale tylko wirtualne na ekraniku dotykowym:)
taka mała recenzja po testech
Na mail-e żabojady jakoś też niechętnie odpowiadają.
Ale to jest Belgijska firma
clubbeer napisał/a:Na mail-e żabojady jakoś też niechętnie odpowiadają.
Ale to jest Belgijska firma
Czyli GoatFuckers
belgijska nie belgijska zawsze mi się wydawało że ADB francuskie i nikt mnie jeszcze nigdy z błędu nie wyprowadził. Człowiek uczy się całe życie a umiera głupi.
z tego co wiem to głóny oddział jest w Belgii
i mają oddziały w Niemczech i Francji właśnie
pozdrówka
a może vista i 3 kto powie coś o tym?
ja pracuję od czasu do czasu na jandsie i powiem szczerze że jest niesamowicie fajny stolik
wszystko się robi wizualnie i tak prosto że aż dziw
jednak nie sądzą że zrobi furorę w Polsce bo aktywiści MA działają
można pobrać ze strony pełną wersję która wypuszcza ArtNet normalnie wszystkie 16 linii
tylko co kilka minut na chwilę ściąga wszystkie wartości na 0
mi opanowanie stolika na manualem zajęło 1 dzień
p.s. teraz zaczną się komentarze ...
p.s.2 wyprzedając - nie jestem dystrybutorem ani pracownikiem Jandsa
p.s. teraz zaczną się komentarze ...
p.s.2 wyprzedając - nie jestem dystrybutorem ani pracownikiem Jandsa
: )
nadal wybieram:)
a co powiecie o porównaniu:
vista i3 z MA onPC command wing?
uu to totalnie inne zabawki
i3 to konsoleta a MA onPC command wing to wing
ja by brał i3 ale to tylko moja opinia
jeżeli porównywać wingi to od jandsa S1 lub S3
S3 - moim zdaniem najlepszy wybór, nawet lepiej niż i3 bo nie ograniczasz się sprzętem w konsolecie
kupujesz dobrego kompa i śmigasz aż miło
czy ktoś planuje jakiś pokaz adb w poznaniu lub okolicach?
zbliżam się do zakupu...
Ostatnio edytowany przez lewoczko (2012-05-29 21:29:05)
czy ktoś planuje jakiś pokaz adb w poznaniu lub okolicach?
zbliżam się do zakupu...
napisz maila do Wojtka albo Piotrka z Elwolight
coś się wymyśli
Witam.
Pracuję (a raczej staram się ) na Liberty. Powoli ogarniam ten stół - okazuje się, że niektóre rzeczy są banalne
Zastanawia mnie, czy istnieje możliwość takiego wpięcia Libka w sieć, aby można było zdalnie sterować światłami z poziomu dajmy na to tabletu na Androidzie. Próbował ktoś może takiego zabiegu? Przydałoby się, bo mam serdecznie dość latania od stołu do reflektora i z powrotem
Witam.
Pracuję (a raczej staram się ) na Liberty. Powoli ogarniam ten stół - okazuje się, że niektóre rzeczy są banalne
Zastanawia mnie, czy istnieje możliwość takiego wpięcia Libka w sieć, aby można było zdalnie sterować światłami z poziomu dajmy na to tabletu na Androidzie. Próbował ktoś może takiego zabiegu? Przydałoby się, bo mam serdecznie dość latania od stołu do reflektora i z powrotem
A co to za stół ?
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 10 zapytań ]