Odp: Avolites czy Compulite?
Odpowiem na kilka pytan odrazu.../bart_krk/Zmotoryzowane suwaczki..?A pamietasz moze o triger point u avo?Wiesz o co chodzi?.(Anglicy na to wpadli juz dawno,.szkoda ze ty na to jeszcze nie wpadles)
Zastanow sie.Moze jeszcze do zmotoryzowanych sowaczkow potrzeba bezposredniego polaczenia z Mac Donald;s?
Wyglada na to ze zachwycaja cie bajery,a nie parametry uzadzenia.Ja na temat MA milcze..,bo nie pracowalem na nim.
..Ale na temaT AVO
moglbym cos powiedziec.Anglicy jako pierwsi wyprowadzili na rynek w latach 80ch stol ktory idealnie nadawal sie do pracy live..,I wiesz dla realizatorow ktozy wiedza czego chca,rolka nie jest problemem.Kiedy twuj show jest w zasiegu reki,w trakcie pracy jestes spokojny.Przezucajadz scrool,dostajesz sie do nastepnych przyporzadkowan.Jest ich mnostwo..
Nie ma co nazekac.Swiatla na nim nie gasna.
/pawlik/Compulite jest typowo teatralnym stolem(ja osobiscie takze niewypowiadam sie na jego temat szezej,bo znam go tylko,na podstawowym poziomie-pracy teatralnej z nim.)Wazne sa opinie ludzi pracujacych na nim w pelnym zakresie.
No a jezeli chodzi o moje zdanie.To AVO TIGER,bedzie ok.Jest poprostu intuicyjny.Ma biblioteke uzadzen,efektow,palety,itd.Jest wsio co 3a.