Temat: Martin Mac 500 - tanio

Kontynuując  temat długiej zimy  mam  do sprzedania spoty Martin Mac 500 czas świecenia żarówek około 5 k godzin   Ilość 10 sztuk z czego 9 jest w pełni sprawnych  a jedna czasami nie trzyma pozycji całość jest w 5 oryginalnych case. Cena za całość 20000 + ewentualny VAT miejsce odbioru Warszawa kontakt 502661861

2

Odp: Martin Mac 500 - tanio

Czegoś nie rozumiem, chcesz powiedzieć, że żarówki mają wyświecone 5000h????

PS Jak mi się marzy aby żarówki po 500-700h standardowo same się wyłączały raz na zawsze:)

3

Przestań ... ja ostatnio widziałem wiecej...  i podobno żarówki są po wymianie  hii.
Takie mamy w kraju firmy PRO...

Najtańsze radiotelefony MOTOROLA tylko dla branży " rozrywkowej "
Sprawdź i zapytaj www.x-art.pl

4

to przy 5k one jeszcze coś świecą?? Może tylko licznik przy wymianie nie był kasowany?

5

Prawdopodobnie tak  bo lampy świecą w porządku  spotykałem DUŻO gorsze na sztukach -   Głowice w Polsce są od 2 lat i  chodziły w tym czasie jakieś 300-400 godzin  a wątpię żeby Niemcy używali żarówek tak długo - stan licznika sprawdzał znajomy  u którego one stoją - być może to całkowity czas użycia urządzenia

6

Żarówka nowa do mac 500 kosztuje około 500 zł więc za 2700 macie głowę z nową żarówką - ale sądzę że te conajmniej jeden sezon wytrzymają na przyzwoitym poziomie

7

żarówka, żarówce nie równa, jak ludzie kupują żarówki do urządzeń to w wielu przypadkach pojęcie temp. barwowej jest dla użytkownika tylko zbędnym szczegółem, i tak mam niemiłe doświadczenia z GE - dramat
Liczy się tylko cena a jak to świeci to...

Ostatnio edytowany przez makon (2012-04-20 20:58:49)

kolego widzę, że niska cena czyżby sprzęt był tyle zużyty? może podeślij jakieś fotki co ? z chęcią bym zobaczył. Generalnie bym chciał ale musiały by być db stanie.

9

Niska cena ze względu na czas ( pilnie inwestycje  w ZUS i Urząd Skarbowy:)sprzęt jest w dobrym stanie  w zeszłym roku był serwisowania - czyszczony itd a od tamtej pory pracował 4 dni sad   Jeśli jesteś z wawy to głowy są do obejżenia na miejscu

10

Jestem z nad morza smile i tu ten problem smile ciężko mi jechać ponad 300 km na oględziny big_smile smile może jednak uda się fotki wyczarować

11

Wyślij mi na prv meila do siebie