1

Temat: FUTURELIGHT CP-256/64

witam, wiem ze w porownaniu do reszty sterownikow ktore sa na forum i na ktorych pracujecie ten sterownik jest dosc prymitywny, ale na takim wlasnie pracuje, i nie umiem go programowac hmm probowalem na kilka sposobow ale jakos mi nie wychodzi sad moze ktos z was pracowal na tym sterowniku i bylby chetny mi pomoc w jego programowaniu ??

z gory dziekuje i pozdrawiam...

2

Odp: FUTURELIGHT CP-256/64

Może poszukaj instrukcji obsługi. Z reguły nie jest trudne programowanie tego typu sterowników

3

hmm no wlasnie instrukcje obslugi mam, tylko ze w jezyku angielskim i niemieckim hmm a niestety nie za bardzo znam te jezyki obce hmm pytalem w firmie, od ktorej brany byl sterownik i ktora go programowala, oraz w innych sklepach gdzie sa one dostepne ale nikt nie ma do niego polskiej instrukcji obslugi hmm z tego co wiem to wbrew prawu, ale co ja moge hmm

4

Wstaw linka do angielskiej zobaczymy. Może wspólnymi siłami damy radę...

5

http://rapidshare.com/files/32695207/00015060.rar to jest ta instrukcja, tylko ze spakowana, jezeli ktos moglby w jakis sposob pomoc to bylbym bardzo wdzieczny

6

Jeżeli dobrze pamiętam najpierw musisz skasowac program, który jest zapisany, fabrycznie lub tez przez innego użytkownika.

Delay, Fade In, Wait, Fade Out...

7

nom, ale mam pare wolnych bankow pamieci, tylko nie wiem jak stworzyc nowy program big_smile

8

i jak, pomoze ktos z tym programowaniem ?? /

edit: ha poradziłem sobie tongue znaczy się jeden znajomy podpowiedział mi jak wejść do menu a z resztą dałem sobie radę tongue

Ostatnio edytowany przez czator (2007-06-06 15:48:07)

9

witam mam problem z wpisaniem programów w sterowniku cp256/64 ?i z uruchomieniem funkcji smoke z góry dziękuję

10

I jak zna ktoś dokładnie sterownik CP 256/64 prosił bym o pomoc