1

Temat: kasowanie scen w Compulite Dlite

Witam. Mam pytanie. Po skasowniu scen w stole jak w temacie zostają dwie które nie zostają usunięte, za każdym razem. Jak się ich pozbyć?

2

Odp: kasowanie scen w Compulite Dlite

Odświeżam.

3

http://www.compulite.com/index.php?page_id=14

4

Pytania:

- napisałeś "scenę", czy na pewno scenę ? a może qlist albo cue ? to tak aby uściślić smile
- czy usuwasz z pod suwaka za pomocą "free" --> przycisk nad suwakiem, czy delete--> scene,qlist,cue --> numer ?

jakbyś mógł po prostu bardziej uściślić. jakie komendy nie pomagają? w jakiej sytuacji to się dzieje?
czy robisz backup? czy próbowałeś coldstart i od nowa wgrać show?

5

w zasadzie jest to  przycisk clear all? Nie do końca wiem bo to nie mój stół tylko w jednym domu kultur, i obiecałem obsłudze, że zadam pytanie na forum. Można wyczyścić wszystko bo nie ma tam żadnego show, wszystko zapisywane i kasowane na bieżąco. Z tego co się orientuję to kasowanie scena numer tego nie usuwa. Clear all też nie. Zostają na wyświetlaczu tym od sterownika dwie zapisane sceny. Proszę o pomoc, zwłaszcza użytkowników, bo oczywiście mogę ściągnąć instrukcję, ale na sucho przetrawienie tego będzie dość trudne. A jesteśmy tam raz na rok. Dziękuję.
A ten cold reset to jak. Nie wywali np. jakiegoś krosu?

Ostatnio edytowany przez nasula (2012-04-13 12:35:05)