Temat: horyznont
witam. potrzebuje znaleśc w wyg R22 pofalowany teatralny materiał , szukam szukam i znaleśc nie mogę
coś ala taki jak widac tu :
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam. potrzebuje znaleśc w wyg R22 pofalowany teatralny materiał , szukam szukam i znaleśc nie mogę
coś ala taki jak widac tu :
A jakby tak narysować odpowiednio wężykowatą linię i wyciągnąć ją w pionie jako powierzchnię?
pewnie da się łatwiej , ale zrobiłem sobie stożek od ziemi do sufitu , kopiując go i wklejając , obracając każdy inaczej , ułożone mniejwięcej w jednej lini dały idealny efekt
gorze by było z kurtyna wenecką
wysiwyg jako modeler obiektów 3D jest bardzo słaby. Jak trzeba coś ambitniejszego to potrzebny jest konkretniejszy program do modeli 3D, a potem przenosiny.
Nie wiem czy wysiwyg nie jest kompatybilny z autoCAD lub 3ds MAX, może ktoś z forum modelował objekty do wysiwyga?
"Kompatybilny" to za mocno powiedziane.
Po prostu można mu wczytać geometrię w formatach DWG i DXF, które wywodzą się z AutoCAD, ale obsługuje je wiele innych programów. Dodatkowo można wczytać geometrię ze SketchUp.
Ja robiłem obiekty 3D do różnych wizualizerów, wysiwyg, MSD, grandMA 3D... docelowy program nie miał większego znaczenia. Wszystko sprowadzało się do odpowiedniego formatu pośredniego
W Capture Polar 2.8 jest obiekt curtine
zrobiłem wtedy szybko układając owalne bryły potem kopiuj-wklej i wyszło super
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 10 zapytań ]