2 tygodnie to długi czas? Uważam, że taki normalny czas serwisu to ok 2-3 tyg, jeśli nie trzeba zamówić części.
Nie bierzesz pod uwagę, że Twoje urządzenie nie jest jedynym na serwisie. Czasami urządzenie jest gotowe po 2-3 dniach ale to są wyjątki.
Więc 2 tygodnie nie jest przesadzone.
Na samych targach to ciekawy byłem nowego Avolites Sapphire. Niestety obsługa Avo zabroniła stworzyć nowe show na tym stole gdyż uwaga! "jest to wersja pokazowa na targi i nie wolno nic zmieniać"!!, następnie pozwolono mi użyc Avo Tiger Touch, a kiedy powiedziałem, że na wszystkie 12 linii chce spatchować kanały dimerowe to się rozpętała dyskusja po co? dlaczego? to nienormalne, tak się nie robi, itd..
Po dłuższej dyskusji pani pozwoliła na taką operację a kiedy powiedziałem, że chce teraz dodać efekt na wszystkie kanały widziałem dużą dezaprobatę mojego pomysłu. Koniec końców okazało się, że Avo mimo 12 linii nie przerabia takiej ilości parametrów, nie mogłem sterować szybkością efektu, zakresem itp.. Dowiedziałem się, tylko że teraz system przelicza i dlatego nie odpowiada na moje działania.
Może lepiej zostawić system z 4 liniami ale działający? I zupełnie nie rozumiem jak nowy Sapphire ma sterować mediami w takiej sytuacji.