Odp: Capture Polar 2.7
no właśnie już wczoraj tak tworzyłem, bo nie byłem pewien czy coś jest.
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
no właśnie już wczoraj tak tworzyłem, bo nie byłem pewien czy coś jest.
Przeźroczystość w CAD i PAPER pomocna przy omawianiu i drukowaniu.
Michal mozna wpasc do Was na jakas prezentacyjke?
Do mnie zawsze. http://youtu.be/Ivx7UAufAG0
Jakie sa wymagania sprzętowe (nie pytam o wymagane przez producenta lecz przez użytkownika) jak zachowuje sie pc-et przy randerowaniu live
Zachowuje się dobrze. Karta graficzna (9600 GT) trochę za słaba. Problem pojawia się gdy chcesz przesunąć stado ludzi. Wydaje mi się żej jest dość dobrze zoptymalizowany. Sprawdź na demo
co do ludzi to im więcej tym gorzej w wygu wiec to chyba standard - ilość szczegółów do zranderowania. Mam wersje dla studentów - ściągam tez demo do wieczora posiedzę..
Czekam na opinię.
Zachowuje się dobrze. Karta graficzna (9600 GT) trochę za słaba. Problem pojawia się gdy chcesz przesunąć stado ludzi. Wydaje mi się żej jest dość dobrze zoptymalizowany. Sprawdź na demo
Ja mam GTX 580 i powiem szczerze że przy ponad 80 punktach świetlnych temnperatura karty wynosi nawet 48 C, nie wiem czy jest możliwość przełaczenia renderu live z GPU na CPU, ale jednak przy większych projektach trzeba mieć trochę lepszy sprzęt
Ostatnio edytowany przez DOMINIK (2012-03-26 15:16:23)
w linku parę postów wyżej jest nagranie z użyciem ponad stu urządzeń - zwykła GT9600 działa bez problemu (nie mierzyłem temp.). Poniżej lista sprzętu
Filmik bardzo fajny, urządzeń od groma muszę pokombinować z ustawieniami Open GL
Ostatnio edytowany przez DOMINIK (2012-03-26 18:51:06)
wyskakuje mi wysypka instalera na początku - winda chce wysyłać raport do MS (demo) - reszta ok - czasem komunikat o błędnym ustawieniu karty graficznej
Musisz mieć aktualny ( w sensie najnowszy) sterownik do grafiki.
Filmik bardzo fajny, urządzeń od groma muszę pokombinować z ustawieniami Open GL
2 razy więcej i liczniki
mam problem z podpięciem konsolety - w demo po zmianie artnet lub ma-net chce reset - nie zapisuje bieżącego show (w końcu to demo) to samo tyczy się Hoga
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 11 zapytań ]