Temat: Dach 10x10 12 000 zł
Jak w tytule dach 10x10m w stanie dobrym foto na email
Cena 12 000 zł
tel: 501523500
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w tytule dach 10x10m w stanie dobrym foto na email
Cena 12 000 zł
tel: 501523500
Jakies szczegoly??
jakiej firmy? kto go spawał?
Dach 10x10m za 12tyś to na pewno jakiś AlSpaw albo inna polska firma, jest też szansa, że był to jakiś Mietek w garażu. Widziało się już takie sceny w tym kraju.
Też tak myślę ale wolę sie upewnić pytaniem, ciekawe tylko czy ten Mietek to w miarę dobrze wyspawał
AlSpaw to zła firma?
Pytam bo chce kupić od nich Estradę mobilną i nie chciałbym żeby się rozleciała
Pół polskich firm takie posiada własnie i wystarczy podstawić taka scene obok EuroTrussu, Prolyte i widać różnice .
Rozlecieć się nie rozleci, o mobilnych nic nie wiem
Mały offtop Posiadamy w firmie mobilną o wymiarach 7,5 / 6 / 5,1 m właśnie z AlSpawu. Nie jest to może konstrukcja przygotowana na duże obciążenia tym samym nie podwiesimy na niej zbyt dużo sprzętu. Ma za to wiele zalet - wjedzie praktycznie wszędzie, nie wymaga dużego auta do transportu (jedyne 2tony na hak), bardzo stabilna, a przede wszystkim największą zaletą jest czas montażu, gdzie samą konstrukcję przy zgraniu 3 osób postawiliśmy w około 35min.
No właśnie oto chodzi. Nie wszyscy chcą duża scene. po drugie na male imprezy male światło wystarczy z reguły..
scena poskłądana jest z elementó eurotruss ale po szczgóly trzeba dzwonić ja tylko pośrednicze
załączam foto
Ostatnio edytowany przez losmichal (2012-03-09 17:10:25)
Pół polskich firm takie posiada własnie i wystarczy podstawić taka scene obok EuroTrussu, Prolyte i widać różnice .
Tak a po za tym co raz więcej elementów konstrukcyjnych w Al Spawie jest zapożyczana z Eurotruss, ale różnica jest.....
wielka a może ktoś ma do sprzedania 8x6 ??
A nie lepiej mieć większy i z niego składać maluszka. Wiele razy tak robimy. A mamy wszystkie dachy z Alspawu
a co z plandeką ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 11 zapytań ]