Odp: Stół do klubu?
Jak dobry HUB USB to tylko D-Linka... Temat już przerobiłem wielokrotnie i lepiej wydać raz a porządnie...
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak dobry HUB USB to tylko D-Linka... Temat już przerobiłem wielokrotnie i lepiej wydać raz a porządnie...
KacperP, dlaczego jeśli dwa to tylko ELO? A gdybym chciał jeden to inne firmy można brać pod uwagę?
Dlatego że sterowniki innych firm są bardzo prymitywne i zakładają że jest tylko jeden ekran dotykowy i dotyczy to tylko głównego ekranu systemu.
Bo tylko MA zakłada, że może być więcej ekranów dotykowych. A Ty KacperP masz ogromną wiedzę ze sterowników, o których pisze oSA. No i co najważniejsze masz też bardzo duże doświadczenie w pracy z różnymi systemami w terenie, na scenie...
EoT
Napisałem odpowiedź o ekranie ELO i było to o sterownikach EKRANÓW DOTYKOWYCH. Wypraszam sobie hiszpańską inkwizycję.
KacperP, dzięki za tą odpowiedź ![]()
A jeśli chciałbym dwa ekrany ELO to z tych 15 które będą najbardziej pasować?
Technologia IntelliTouch z ELO jest okej, z tym że w terenie przy deszczu wystarczy wilgoć na palcach, która osadzi się na ekranie i zaczyna wariować. Do klubu myślę, że by zdał egzamin ![]()
ELO ma tych technologii kilka do wyboru. Nie jestem szczegółowo zorientowany, ale pamiętam że ELO dawały się przyzwoicie skonfigurować. Nie było problemów z rozdzielczością, kształtem, przypisaniem ekranu systemowego pod wskazany panel dotykowy, współpraca wielu paneli na raz.
Obydwie 15-tki mają dość niską rozdzielczość, ale ta panoramiczna ma trochę więcej.
No to bomba
Kwota na wydanie stołu poleciała w dół i zatrzymała się na maksymalnie 9 tys netto
Nie chcą żadnych komputerów tylko normalny sterownik...
ehhhhhhhhh... chyba odpuszczę i niech sami coś kupią, bo mi to już obojętne...
nie odpuszczaj bo Ci kupią eurolite'a i będziesz się bujał
Nie ma szans na nic konkretnego...
I tak te 9 tys. to nie jest źle... Ale za tą kwotę nic się za bardzo nie znajdzie.
mistrzu, ale ten rave z europy....a z resztą, rób jak uważasz
Z Europy jeszcze nie jest źle...
A jak mniej więcej wygląda zakup? Przelew i wysyłka?
Rave na forum jest do sprzedania
Co do Eurolita to takiego gówna nie kupią... Uparli się na zakup nowego Pilota 3000
wolę w tej cenie coś innego ![]()
Ostatnio edytowany przez oSA (2012-02-21 23:23:23)
Kompletnie nie rozumiem ludzi którzy "nie chcą komputerów", bo nie... A co niby schowanego jest w każdym innym sterowniku?
Mały chinol który włącza przełączniki?
Ostatnio edytowany przez radek177 (2012-02-22 00:04:19)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 10 zapytań ]