Odp: Stół do klubu?
Jak dobry HUB USB to tylko D-Linka... Temat już przerobiłem wielokrotnie i lepiej wydać raz a porządnie...
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak dobry HUB USB to tylko D-Linka... Temat już przerobiłem wielokrotnie i lepiej wydać raz a porządnie...
KacperP, dlaczego jeśli dwa to tylko ELO? A gdybym chciał jeden to inne firmy można brać pod uwagę?
Dlatego że sterowniki innych firm są bardzo prymitywne i zakładają że jest tylko jeden ekran dotykowy i dotyczy to tylko głównego ekranu systemu.
Bo tylko MA zakłada, że może być więcej ekranów dotykowych. A Ty KacperP masz ogromną wiedzę ze sterowników, o których pisze oSA. No i co najważniejsze masz też bardzo duże doświadczenie w pracy z różnymi systemami w terenie, na scenie...
EoT
Napisałem odpowiedź o ekranie ELO i było to o sterownikach EKRANÓW DOTYKOWYCH. Wypraszam sobie hiszpańską inkwizycję.
KacperP, dzięki za tą odpowiedź
A jeśli chciałbym dwa ekrany ELO to z tych 15 które będą najbardziej pasować?
Technologia IntelliTouch z ELO jest okej, z tym że w terenie przy deszczu wystarczy wilgoć na palcach, która osadzi się na ekranie i zaczyna wariować. Do klubu myślę, że by zdał egzamin
ELO ma tych technologii kilka do wyboru. Nie jestem szczegółowo zorientowany, ale pamiętam że ELO dawały się przyzwoicie skonfigurować. Nie było problemów z rozdzielczością, kształtem, przypisaniem ekranu systemowego pod wskazany panel dotykowy, współpraca wielu paneli na raz.
Obydwie 15-tki mają dość niską rozdzielczość, ale ta panoramiczna ma trochę więcej.
No to bomba
Kwota na wydanie stołu poleciała w dół i zatrzymała się na maksymalnie 9 tys netto
Nie chcą żadnych komputerów tylko normalny sterownik...
ehhhhhhhhh... chyba odpuszczę i niech sami coś kupią, bo mi to już obojętne...
nie odpuszczaj bo Ci kupią eurolite'a i będziesz się bujał
Nie ma szans na nic konkretnego...
I tak te 9 tys. to nie jest źle... Ale za tą kwotę nic się za bardzo nie znajdzie.
mistrzu, ale ten rave z europy....a z resztą, rób jak uważasz
Z Europy jeszcze nie jest źle...
A jak mniej więcej wygląda zakup? Przelew i wysyłka?
Rave na forum jest do sprzedania
Co do Eurolita to takiego gówna nie kupią... Uparli się na zakup nowego Pilota 3000 wolę w tej cenie coś innego
Ostatnio edytowany przez oSA (2012-02-21 23:23:23)
Kompletnie nie rozumiem ludzi którzy "nie chcą komputerów", bo nie... A co niby schowanego jest w każdym innym sterowniku? Mały chinol który włącza przełączniki?
Ostatnio edytowany przez radek177 (2012-02-22 00:04:19)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 10 zapytań ]