Odp: Kupię chińską GrandMA - ma ktoś kontakty u azjatów?
Za 49 tys to ja już wole oryginał GRAND MA LIGHT ale 20tys to bym się chyba skusił.
CZEKAM NA PROMOCJE
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Ogłoszenia » Kupię chińską GrandMA - ma ktoś kontakty u azjatów?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Za 49 tys to ja już wole oryginał GRAND MA LIGHT ale 20tys to bym się chyba skusił.
CZEKAM NA PROMOCJE
Z tego co wiem najlepiej jest jechać i wybrać ...
p.s. Ostatnio mój zmiennik robił na chińczyku i NSP się wywaliło
Czy ktoś z Kolegów kupuje lub kupował już u skośnookich babcie w wersji full size serii 1 ?? Lub czy ktoś chce kupić, ma kontakt z nimi i chce obniżyć koszty przy zakupie większej ilości sztuk? Szukam osoby która takie coś mi załatwi w możliwie krótkim czasie i racjonalnej cenie
To może pójść dalej i przy okazji ściągania konsolety ściągnąć kilku chińskich realizatorów, którzy zaraz będą robić za Was sztuki za miskę ryżu.
Adam : kiedyś pożyczałem dużą babcie od TSE i na przedostatnim utworze sie zawiesiła i żaden reset nie dawał rady i do końca koncertu totalna dupa.. tak więc nawet oryginały dają ciała..
Panowie, każdy z Was ma po części racje - też baaardzo chciałbym mieć oryginał i to najlepiej z serii 2 no ale mnie nie stać... No nic zobaczymy co najbliższy czas pokaże, a nóż kupie oryginał - sie zobaczy się
PS - no i nikt nie powiedział, że ktoś coś kiedyś sprowadził - damn
Ja też chciałbym jeździć Lexusem, ale mnie nie stać. A to nie oznacza, że szukam kradzionego auta bo będzie taniej. Kupuje to na co mnie stać. Masz kilka stołów, gorszych, lepszych do wyboru za mniejsze pieniądze. Avo, Chamsys, Compulite, różne modele o różnych możliwościach.
PS. A może tak realizatorzy solidarnie się opowiedzą, że na wszelkiego rodzaju przeróbkach, niejasnego pochodzenia, piraconych itp. nie będą pracować? Nie dlatego, że się nie da, ale dlatego, że jest to mocno nie fair. Ciekawe jak forumowa społeczność się na to zapatruje?
PS Do czego Tobie MA2? Wykorzystujesz MA1 choć w 50%?
Zależy jak się liczy te procenty. Teoretyczne możliwości to jedno, ale jeszcze jest stabilność i jakość...
Faktycznie to brzmi dość ironicznie w kontekście chińskiej grandMA
Stoły rentalowe haczą lub wieszaja się zazwyczaj od przeładowanej pamięci. Ile razy gdy odpalamy show zrobione na innym stole kopiujemy userów i inne pierdoły do nowego stołu? i teraz to np x 1000 w sezonie??? samego Kacpra i ltt delejtowałem z 10 profili... robisz show zrób ale usuń swoje show i profil.
To moje standardowe show i tylu mi się userów wpakowało w moje dzieło ilu ich znacie???
Sam komentarz pod ramkami mówi co się może dziać z stołem przy dużej ilości profili... i showów
Ostatnio edytowany przez vandj (2012-02-07 20:20:53)
ooo jestem a tak na marginesie jak zrobić by nie było widać hasła dla wszystkich ?
Dobrze co nieco poznać i zrozumieć zasady systemu, czyli użytkownicy, profile użytkowników itd.
Jak się robi "new show" to opcja kasowania użytkowników i profili nie jest domyślnie zaznaczona, bo zwykle się je używa wielokrotnie i sporo czasu zajmuje ich wypracowanie i dopieszczenie
[edit]
Aaaa, widzę profile... niektóre to chyba jeszcze pamiętają ulicę Kazimierzowską
Ostatnio edytowany przez KacperP (2012-02-07 20:36:41)
Ja też chciałbym jeździć Lexusem, ale mnie nie stać. A to nie oznacza, że szukam kradzionego auta bo będzie taniej. Kupuje to na co mnie stać. Masz kilka stołów, gorszych, lepszych do wyboru za mniejsze pieniądze. Avo, Chamsys, Compulite, różne modele o różnych możliwościach.
PS. A może tak realizatorzy solidarnie się opowiedzą, że na wszelkiego rodzaju przeróbkach, niejasnego pochodzenia, piraconych itp. nie będą pracować? Nie dlatego, że się nie da, ale dlatego, że jest to mocno nie fair. Ciekawe jak forumowa społeczność się na to zapatruje?
szacunek za mądry post!!!!!!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 10 zapytań ]