Odp: Info dla najbardziej aktywnych Userów.
Do mnie tez dotarła wielkie dzięki Elwo.
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Nowości na forum » Info dla najbardziej aktywnych Userów.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Do mnie tez dotarła wielkie dzięki Elwo.
Również koszulkę otrzymałem, za co jestem bardzo wdzięczny...;) dzięki....
ZA JE FAJNA.... pokarze sie w Węgorzewie na festivalu ... JE JE JE...
Zacna !!
B I G DZIEKI
Moja też dotarła Dzięki wielkie - bardzo fajna inicjatywa
A gdybym ładnie poprosił Wiem, że jestem jeszcze mało aktywnym juzerem, ale dopiero niedawno wpadłem na to forum... [Dopiero, gdy sam nie poradziłem sobie z problemem]
19 jadę do Avignon'u i chciałbym się wielce wylansować. Zapłacę za koszulke i przesyłkę albo zobowiążę się do napisania jakiś konstruktywnych i budujących postów. Może jakiś tekścik o świetle w teatrze tańca? Nie chcę spamowac bez sensu, a bardzo mi zalezy na koszulce.
Proszę, proszę, proszę
koszulka do lansowania???????? chyba nie o to w tym chodzi!!!!!! moze drogi Boratcie chcesz jeszcze kilka blach z napisem Realizatror swiatla z Polski moze wtedy uda CI sie i " wielce wylansować"
Ech... Jasne, że nie o to w tym chodzi. Po prostu strasznie się cieszę. że tam jadę mogę zrobić coś, co mnie pasonuje. Za mnie będą mówić umiejetności i doświadczenie.
Chciałem mieć ciekawy gadżet, który pozwoliłby mi na identyfikację z grupą. Jeżeli jakoś obraziłem Twoje odczucia, to przepraszam.
luzik tylko troche to dziwnie zabrzmialo:):)przylansowac
zaj*ebista jest doszła dzięki wielkie dla ekipy Elwo
Czy akcja jest nadal aktualna?
Wysłałem maila i jak do tej pory nie dostałem żadnej informacji potwierdzającej otrzymanie maila
no panowe .... 3 ciego pokarze SHAGIEMU w Łebie gdzie raki zimują ..... Co oznacza polska !!!
dzięki wielkie za koszulke:)
ja nadal od pani Basii nie dostalem meila :(:(:(
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 10 zapytań ]