Temat: Rigging Made In Poland

Przykre i niebezpieczne, ale prawdziwe. To widziałem na jednej z imprez klubowych odbywających się w Polsce: kolumny na froncie podwieszane za pomocą opasek zaciskowych ( popularnych trytytek ) do kratownicy! Ktoś tam mózgu nie miał. Pozdr
http://www.forum-oswietlenia.pl/misc.php?item=255&download=1

Ostatnio edytowany przez ropniak (2011-08-27 08:11:50)

Post's attachments

20110826177.jpg 92.44 kb, 674 downloads since 2011-08-27 

You don't have the permssions to download the attachments of this post.

2

Odp: Rigging Made In Poland

pogratulować pomysłu i cieszyć się, że liniówek w ten sposób nie zamontowali

3

zamiast motocykle zmieniamy na trytytki są wszędzie....

skoro o rigerce... lecimy Doda Grudziądz

Bosko powieszona frontowa krata. Koń dodziny plus ona sama na 3 wyciągarkach linowych elektrycznych aka kupione w obi.
ps. wyciągarki  łańcuchowe frontu są podczepione pod oczka w słupach lehyera służących do klinowania z przodu bez zawiesi z tyłu z zawiesiami i szeklami..

Ostatnio edytowany przez vandj (2011-08-27 13:51:39)

Post's attachments

doda.jpg 70.74 kb, file has never been downloaded. 

4

vandj napisał/a:

zamiast motocykle zmieniamy na trytytki są wszędzie....

skoro rigerce... lecimy Doda Grudziądz

Bosko powieszona frontowa krata. Koń dodziny plus ona sama na 3 wyciągarkach linowych elektrycznych aka kupione w obi.
ps. wyciągarki są podczepione pod oczka w słupach lehyera służących do klinowania z przodu bez zawiesi z tyłu z zawiesiami i szeklami..

....przecież Rabczewska Dorotka ciągle powtarza że jej "szoł" jest lepsze od L GAGI i MADONNY wink)))))

5

Czas na to by się coś stało. Adrenalina na wysokim poziomie podczas jej wykonu wink Ciekawie czy jest świadoma

6

kiedyś, ktoś za takie wieszanie gratów beknie... I oby tylko nikomu nic się nie stało.

7

Tak naprawdę to wystarczy po kilku klubach się przejechać żeby zobaczyć jak niektórzy sobie radzą z podwieszaniem niektórych urządzeń. Sam jakiś czas temu byłem świadkiem jak na kracie która była podwieszona za pomocą łańcuchów i tytyrytek wisiało 6 sztuk mac 550 i do tego 12 paneli ledowych. W odpowiedzi na pytanie dlaczego tak zrobili usłyszałem: "No przecież nie runeło przy zawieszaniu" - wypowiedź menagera klubu !

8

odnośnie menagerów: na początku sierpnia tydzień przed imprezą spytałem czy posiadają w swoim klubie gniazdo siłowe i w jakiej odległości od sceny (nie było czasu by sprawdzić osobiście), w odpowiedzi usłyszałem, że w ogóle czegoś takiego nie posiadają, po dotarciu do klubu, wyładowałem co trzeba zaczynam rozkładać, nagle ku memu zdziwieniu zza czarnej kotary przy scenie dostrzegam mały czerwony punkcik, podchodzą i patrzę oooo gniazdo siłowe 32A, a mówił Pan że w ogóle tego nie posiadacie...  hmm

9

Mikey napisał/a:

odnośnie menagerów: na początku sierpnia tydzień przed imprezą spytałem czy posiadają w swoim klubie gniazdo siłowe i w jakiej odległości od sceny (nie było czasu by sprawdzić osobiście), w odpowiedzi usłyszałem, że w ogóle czegoś takiego nie posiadają, po dotarciu do klubu, wyładowałem co trzeba zaczynam rozkładać, nagle ku memu zdziwieniu zza czarnej kotary przy scenie dostrzegam mały czerwony punkcik, podchodzą i patrzę oooo gniazdo siłowe 32A, a mówił Pan że w ogóle tego nie posiadacie...  hmm

To zawór do hydrantu wink

10

midams napisał/a:

To zawór do hydrantu wink

uwielbiam Twoje cięte riposty big_smile You are MASTER!

11

Słabe są jak barszcz wink

12

Przykład nadzwyczajnie idiotycznego montażu kratownicy

Ostatnio edytowany przez midams (2011-08-29 18:38:14)

Post's attachments

196284_10150112642811669_90348271668_6968129_7877496_n.jpg
196284_10150112642811669_90348271668_6968129_7877496_n.jpg 48.33 kb, 39 downloads since 2011-08-29 

13

galopujący postęp głupoty - ciąg dalszy wink szkoda tylko, że często musi pierw dojść do tragedii by zaczęto robić kontrole które i tak po pewnym czasie znów ustają i samowolka uruchamia się dalej

14

uwaga uwaga uwaga smile:) to rozbije każdego. Miasto postawiło dach - szybciej to rozbierali jak budowali!!!!

Ostatnio edytowany przez vandj (2011-10-01 10:36:59)

Post's attachments

dach 1.jpg 758.9 kb, 5 downloads since 2011-10-01 

15

ciąg dalszy - później oglądamy takie rzeczy tv lub na yt smile

Post's attachments

dach 2.jpg 667.9 kb, 2 downloads since 2011-10-01