Odp: Hydepark
trochę z innej beczki, z jakich dostawczaków (do 3,5t) korzystacie (marka i model), co w tej maści można polecić co definitywnie odradzić
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
trochę z innej beczki, z jakich dostawczaków (do 3,5t) korzystacie (marka i model), co w tej maści można polecić co definitywnie odradzić
vw creafter - nigdy, sypie się że hej, w mojej firmie są trzy i w zasadzie cały czas mogłyby stać w serwisie
oo to dobrze wiedzieć, ponieważ creafter sprawiał wrażenie jednego z bardziej solidnych, ktoś z Was może użytkuje coś z koncernu fiata/iveco?
my po wielu konsultacjach zdecydowaliśmy się na fiata ducato.... mamy go 2 tyg.. więc dużo powiedzieć nie mogę...
Ale pewnie LT35 pewnie go przeżyje LT35 to niezniszczalna konstrukcja
Ostatnio edytowany przez avekamil (2011-08-20 21:28:45)
znajdzie się ktoś, kto na mniejsze sztuki jeździ np. fiat`em doblo maxi?
u nas w firmie jest doblo z silnikiem 1,4 jtd
co prawda nie wozi sprzętu oświetleniowego ale niestety nie jest to samochód marzeń
słaby silnik daje się we znaki
poza tym jest awaryjny
może to wina modelu ale od początku miał kilka problemów które serwis mimo kilku odwiedzin nie potrafił usunąć
moim zdaniem fiat to ogólnie słaba marka
z jakiego rocznika? ponieważ ja rozglądam się za doblo maxi z roku 2004 do 2008 i silnikiem 1,9 jtd
może ktoś z Peugeot Partner z rocznika 2006-2008 korzysta ?
Ostatnio edytowany przez Mikey (2011-08-21 10:29:53)
rocznik - koniec 2009
z tego co słyszałem to 1,9 znacznie lepiej się zbiera
niemniej wykonanie wnętrza itd będzie takie samo
moim znaniem Peugeote będzie lepszym wyborem, niemniej popytaj gdzieś na forum konkretnej marki
właśnie dlatego spytałem również o peugeot, wygląda ładniej i środek sprawia wrażenie bardziej estetycznego, dzięki artmajster
Partner z silnikiem HDI fajna maszyna. Szkoda tylko że serwisowanie troche kosztuje W zasadzie to to samo auto co Berlingo. O tym pojeździe mogę troszkę powiedzieć
Ostatnio edytowany przez tomcio (2011-08-21 11:10:31)
w takim razie tomcio chętnie poznam Twoją opinię, bowiem jestem na rozdrożu: doblo maxi, partner czy berlingo
Berlingo 2001 1,4 benzyna. polecam również. Nie pędzi ale tani w utrzymaniu. Tanie części.
w tym tygodniu oblecę komisy i przetestuje zarówno berlingo, doblo jak i partnera dziękuje wszystkim za podpowiedzi
Słuchajcie generalnie każy sprzęt z niemiec na poziomkie MAC 500, Stage Zoom, Stage Color, MAC 600, jest przetyrany przez los. To są już naprawde stare urządzenia i niestety swoje godziny mają przeświecone w większosći przypadków powyżej 4500h
Strony Poprzednia 1 … 34 35 36 37 38 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.047 sekund, wykonano 10 zapytań ]