Temat: Robe LEDForce 7? RGBW
Robe LEDForce 7? RGBW
Pytanie standard: kto miał przyjemność (lub niep...) pracować na tym reflektorze (bądź na samej serii Ligh4ce)? Odczucia, wrażenia, jak oceniacie moc samej lampy czy wystarczająca czy też nie?
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Robe LEDForce 7? RGBW
Pytanie standard: kto miał przyjemność (lub niep...) pracować na tym reflektorze (bądź na samej serii Ligh4ce)? Odczucia, wrażenia, jak oceniacie moc samej lampy czy wystarczająca czy też nie?
W Ostrowcu Św. jest 28-32 szt (nie pamietam dokładnie) na 18 diodach z tym że RGB. Na dwóch kreskach z wysokości 6-7m są w stanie pokolorować cały Flor.. Dobrze oddają barwy są w trybie RGB 3ch wiec można się nimi dość dobrze pobawić korzystając z efektów (nie ma tam szaleństw ale na avo touch cos tam zrobisz.
fota z Shakin' Dudi... a u sialalala
Ostatnio edytowany przez vandj (2011-08-03 12:45:05)
dzięki wielkie van
Z 18`tkami RGBW pracowalem dosc sporo i generalnie bardzo fajnie daj rade, ogolnie bardzo bardzo polecam. Co do maluchow to mialem tylko dwa na testach, jak dla mnie za slabe, ale zalezy do czego potrzebujesz.
pomieszczenie zamknięte (kluby) od czasu do czasu estrada mobilna, do takiego zastosowania, na estradę na pewno 18, w zamkniętych w drodze dedukcji pewnie 7 by mi styknęła
To spokojnie te 7`ki Ci dadza rade
ok, jeszcze jedna kwestia związana z zasilaniem, ponieważ na stronie producenta nie znalazłem takiej informacji: przewód zasilający zespolony z obudową, gniazda PowerCON czy IEC?
kabelek połączony... DMX 5 pin
rozumiem, dzięki krzyzak
w tych w Ostrowcu są xlry 3ki a do zasilania służą Iecki wlot i podaj dalej.
rozumiem van, z drugiej strony możliwe jest, że w Ostrowcu zamontowane są np. wcześniejsze wersje/podobna seria tych lamp?
Panowie panowie w 18 są złącza IEC w 7`emkach są kabelki na stałe w większości są DMX`y 5`tki można zam ówić wersję z trójkami
ooo to dobrze wiedzieć kiju, że jest taka możliwość, bo już rozglądałem się za przejściówkami
Generalnie przejściówki to troche słabawy pomysł, bo zawsze ale to zawsze mogą się pogubić. Lepiej poprostu przy zamówieniu zaznaczyć sprzedawcy, że kategorycznie chcemy 3pin.
słuszna uwaga, będę o tym pamiętał przy składaniu zamówienia
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 10 zapytań ]