Odp: tiger touch
da się zrobić na efektach skierowanych na dimery. - sunstripe robisz jako 10 dimerów zaznaczasz je i lecisz gotowcami wbudowanymi w stół to samo tyczy się rgb do tego możesz modyfikować prędkość podział na sekcje itd itp. nie jest to tak genialne jak w Ma ale da się coś zrobić . - widzę ze uczepiłeś się tych stripow w tym roku
Ehhh kombinuje na wszystkie sposoby. Mam możliwość na prędce, zamienienia smerfetki na avo touch. I się zastanawiam czy pójść w tym kierunku, czy poczekać rok na GMA. A może olać toucha i pójść w kierunku Titan mobile?
Stripy to jedna z rzeczy, która mnie ograniczała jeżeli chodzi o możliwości konsolety. I chciałbym te możliwości sprawdzić przed zakupem.
Patrząc się na rozwój systemu TITAN można wywnioskować że będzie to niedługo naprawdę potężne i ergonomiczne narzędzie. Np: w tym roku ma wyjść TITAN V5 a w nim m.in. pixel mapping.
Chodzi mi jeszcze o to czy można własnoręcznie pisać efekty i aplikować je do różnych urządzeń a nie tworzyć za każdym chase dla każdego show. Np:
10 JB A7 które mają ustawiony kolor czerwony i zoom ustawiony na min ( flood )
teraz chcę aby każdy z JB po kolei zmienił kolor na żółty i jego zoom zjechał do max ( spot )
Chciałbym skopiować taki efekt i np zaaplikować go do MAC 700
Da się ?
Ostatnio edytowany przez avekamil (2011-04-26 20:20:28)