Odp: Hydepark
trzymaj sie i spokojnej nocy
Lepiej stosunkowo udanej nocy
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
trzymaj sie i spokojnej nocy
Lepiej stosunkowo udanej nocy
A kto robil ta lodz i kto tam gral
24.03 - Varius Manx
25.03 - Urszula
26.03 - Maserak, Olszewski, Kaczorex,
27.03 - Polska Abba, Ziółko, Martinez
a z tego co widziałem to tylko na koszulkach były napisy http://www.qlture-events.pl
Brak jakichkolwiek napisów na case itp...
Trzeba zapytać Alicji będzie zorientowana co do sztuki
może za darmo..., albo dopłacić do pracy.
Nie jest to śmieszne, ale Polskie.
Zabrakło dopisku "Mile widziane doświadczenie min. 15 lat na podobnym stanowisku", tak jak było to w pierwotnym dowcipie
kazio677 napisał/a:PODAJ CHOCIAŻ JAKIE KONCERTY ROBIŁEŚ I NA JAKIM SPRZĘCIE ? Z JAKIMI LUDZMI PRACOWAŁEŚ I PRACUJESZ W BRANŻY ?
Hmm...to że robię oświetlenie głównie na weselach i innych imprezach okolicznościowych, pracuje na SHOWTEC'ach i EUROLITE'ach , na chwilę obecną w stopniu podstawowym poznałem Pilot'a 3000 a największa gwiazda z jaką pracowałem to był zespół Happy End na festynie Ratajanka nie czyni mnie oświetleniowcem według Ciebie?
Ps Sorry wiem że to nie było do mnie ale nie wiem czemu poczułem się urażony.
Oczywiście że to Ciebie czyni oświetlenowcem i to w pełnym słowa tego znaczeniu.
Problem jest w tym że midams prawdopodobnie takie sztuki robi ale nie potrafi się do tego przyznać. Tylko udaje jakiegoś super profesjonaliste. Gdybyś miał problem z konsoletą która Tobie na imprezie fiksuje, 70-80 głowic kilkadziesiąt ledów jak opisywał midams w swym temacie ktory założył. To ja się grzecznie pytam jakie głowy np. robe jaki model jakiej firmy led bary używał czy nie grzebał systemie operacyjnym, skąd brał prąd do miksera. Podobno jego kolega który posiada Full Size Grand MA mial podobne problemy. Zapytłem co to za kolega ? Z jego opisów wynikało że już nieraz wysyłał konsolete oraz problemy do firmy MA. Więc grzecznie poprosiłem żeby opisał mi tą procedurę i w jakim języku pisał. Pytałem także co to za impreza była, chciałem ( może) jakieś zdjęcia z netu zobaczyć. Oraz takie czy inne sugestie i pytania ( nie tylko moje ) już wszytkiego nie pamiętam. CZY WIDZIŚ COŚ TYM ZŁEGO ? Ale On nie wiedział co odpowiedzieć to wykasowł cały temat, poczuł się zagrożony że prawda wyjdzie na jaw. Myślałem że mnie szlak trafi. Prawdopodobnie zmyślał i kłamał o tej imprezie ? Póżniej w postach nie udzielił żadnej odpowiedzi Co pewnie czytałeś. Uważam że woda sodowa udrzyła mu do głowy ale to jest uleczalne tylko czy w jego przypadku ? Nie chce mi się już pisac na ten temat.
JEZELI CIEBIE OBRAZIŁEM W JAKIKOLWIEK SPOSÓB TO BARDZO PRZEPRASZAM.
Ostatnio edytowany przez kazio677 (2011-03-28 17:26:26)
Przez jakies pięć stron nieudzielalem sie w temacie dyskusji na temat "PROSZE PANI A KASIA MI ZABRALA GRABKI, JÓZIO ZROBIL KUPE DO PIASKOWNICY A MIDAS SKOASOWAL TEMAT", ale tym razem to już przesada. Urazilo Cie to ok, napisales ok, ale po co dewagowac przez 5 stron na bezsensowny temat czy midas robi sztuki, jakie, kiedy , z kim i jakie ma doswiadczenie, dodatkow doszly jeszcze standartowe teksty w stylu "Ty nie masz pokory" itp. Po raz kolejny pojawia się na forum osoba atakująca kogoś, niepodpisująca się własnym nazwiskiem pod swoimi wypowiedziami. Zastanów się trzy razy zanim zaczniesz zaśmiecać to forum i jak masz jakiś problem do kogoś to zadzwoń do niego, napisz meila, wiadomość prywatna albo wyślij gołebia pocztowego.
znowu....
POPIERAM KIJU !!!
Daj na LUZ kazio677
to już naprawdę robi się nie smaczne z Twojej strony.
I tak jak wspomniał kiju, najlepiej podpisać się pod taki mi wypowiedziami z imienia i nazwiska.
To jest zniesławienie kogoś, a za to są konsekwencje...
Sorki kazio677 z zewnątrz wygląda tak jakbyś się najarał, a później pisał z weną. Takie jest wrażenie jak się czyta posty
Ostatnio edytowany przez rokigd (2011-03-28 17:47:13)
Przez jakies pięć stron nieudzielalem sie w temacie dyskusji na temat "PROSZE PANI A KASIA MI ZABRALA GRABKI, JÓZIO ZROBIL KUPE DO PIASKOWNICY A MIDAS SKOASOWAL TEMAT", ale tym razem to już przesada. Urazilo Cie to ok, napisales ok, ale po co dewagowac przez 5 stron na bezsensowny temat czy midas robi sztuki, jakie, kiedy , z kim i jakie ma doswiadczenie, dodatkow doszly jeszcze standartowe teksty w stylu "Ty nie masz pokory" itp. Po raz kolejny pojawia się na forum osoba atakująca kogoś, niepodpisująca się własnym nazwiskiem pod swoimi wypowiedziami. Zastanów się trzy razy zanim zaczniesz zaśmiecać to forum i jak masz jakiś problem do kogoś to zadzwoń do niego, napisz meila, wiadomość prywatna albo wyślij gołebia pocztowego.
Przecież napisałem że mam już dość i koniec tego tematu. Kropka.
Amen...
midams popracuj nad składnią swoich wypowiedzi...
Ostatnio edytowany przez Mikey (2011-03-28 20:03:09)
I pomyslec ze geneza powstania tego tematu byla spowodowana rozpanoszeniem sie czlowieka pily po forum;-)
mówisz/piszesz o sobie kiju?
Strony Poprzednia 1 … 23 24 25 26 27 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 11 zapytań ]