Odp: Hydepark
Prawda boli co ?
Nie tyle co boli ale tą rozmowę można przyrównać do sprawozdania głuchego jak mu się koncertu słuchało.
Fajny frazes
Ostatnio edytowany przez midams (2011-03-26 16:19:40)
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Prawda boli co ?
Nie tyle co boli ale tą rozmowę można przyrównać do sprawozdania głuchego jak mu się koncertu słuchało.
Fajny frazes
Ostatnio edytowany przez midams (2011-03-26 16:19:40)
Przecież możesz to zmienić w każdej chwili o czym pisałem wcześniej. Więc to ja mam rację.
Twoje odpowiedzi sugerują zapędzenie małego psiaka w kozi róg który ze strachu odpisuje co mu do głowy przyjdzie !
Lepiej się wypisz z tego Forum bo nic nie wniosłeś do niego przez tyle lat ?
Pogadać i popisać sobie możesz na gadu gadu.
Ostatnio edytowany przez kazio677 (2011-03-26 16:29:26)
Przecież możesz to zmienić w każdej chwili o czym pisałem wcześniej. Więc to ja mam rację.
Twoje odpowiedzi sugerują zapędzenie małego psiaka w kozi róg który ze strachu odpisuje co mu do głowy przyjdzie !
W dup*e mam Cię i Twojego psa. Idź do psychiatry porozmawiaj z nim i powiedź że masz problem bo użytkownik midams usunął post z witryny www.forum-oswietlenia.pl w którym było że miał problem z software 6.603 od grandMA,a tak bardzo chciałeś się wykazać i dupa z tego wyszła. Kończę tą szopkę bo nie mam czasu i pękam ze śmiechu (podobnie jak inni). Jaja muszą być ale Ty się troszkę pogubiłeś więc skorzystaj z mojej rady! Jak coś to mam dostęp do Depakine pomoże natychmiast!
Przepraszam za wulgaryzm
To już jest koniec?
Bą bą bą (gong własnymi słowami)... do narożników koniec starcia... umówcie sie na ubitej glebie w samo południe a nie nabajcie posty na forum. później baza jest pełna zjada miejsce na serwerze .. co z całym idzie zwiększa się ruch na serwie.
A właśnie może trzeba dokładać coś do serwa?? wiadomo ruch kosztuje
kazio677 napisał/a:Przecież możesz to zmienić w każdej chwili o czym pisałem wcześniej. Więc to ja mam rację.
Twoje odpowiedzi sugerują zapędzenie małego psiaka w kozi róg który ze strachu odpisuje co mu do głowy przyjdzie !W dup*e mam Cię i Twojego psa. Idź do psychiatry porozmawiaj z nim i powiedź że masz problem bo użytkownik midams usunął post z witryny www.forum-oswietlenia.pl w którym było że miał problem z software 6.603 od grandMA,a tak bardzo chciałeś się wykazać i dupa z tego wyszła. Kończę tą szopkę bo nie mam czasu i pękam ze śmiechu (podobnie jak inni). Jaja muszą być ale Ty się troszkę pogubiłeś więc skorzystaj z mojej rady! Jak coś to mam dostęp do Depakine pomoże natychmiast!
Przepraszam za wulgaryzm
Ładnie że przeprosiłeś za wulgaryzmy.
Jeżeli chodzi o lekarstwa to nie musisz mi nic sugerować poniewaz nie zażywam żadnych.
Nie zauważyłem żeby ci inni wyśmiewali z tego co piszę to jest tylko Twoje zdanie.
Osobiście niczym niechciałem się wykazać interesował mnie temat innych też o czym świadczyły posty.
Widzisz odpowiedziałem na wszystkie Twoje pytania.
Ty na żadne nie odpowiedziałeś zwłaszcza dotyczące oświetlenia ?
Bą bą bą (gong własnymi słowami)... do narożników koniec starcia... umówcie sie na ubitej glebie w samo południe a nie nabajcie posty na forum. później baza jest pełna zjada miejsce na serwerze .. co z całym idzie zwiększa się ruch na serwie.
A właśnie może trzeba dokładać coś do serwa?? wiadomo ruch kosztuje
Powinna być składka ! Co łaska !
To już jest koniec?
Może dla Ciebie dla mnie nie !
Dziękuje za dobrą zabawę
Co racja to racja.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez midams (2011-03-26 17:00:17)
Dziękuje za dobrą zabawę
Co racja to racja.
Pozdrawiam
Może to forum jest dla Ciebie zabawką ale dla mnie, nie !
Chyba jesteś bardzo młody że nie zdajesz sobie ze wszystkiego sprawy.
Traktujesz to jaką zabawę. Nie masz honoru ani godnosci własnej.
Każdy inny starałby się udowodnić że nie mam racji. Ale Ty nie ?
PRZECIEŻ JEST TO TAKIE PROSTE Z TWOJEJ STRONY.
Pisałem o tym wcześniej. Chyba że wolisz żeby Ciebie obrażano i posądzano o brak wiedzy.
Twoja sprawa ?
midams napisał/a:Dziękuje za dobrą zabawę
Co racja to racja.
Pozdrawiam
Może to forum jest dla Ciebie zabawką ale dla mnie, nie !
Chyba jesteś bardzo młody że nie zdajesz sobie ze wszystkiego sprawy.
Traktujesz to jaką zabawę. Nie masz honoru ani godnosci własnej.
Każdy inny starałby się udowodnić że nie mam racji. Ale Ty nie ?
PRZECIEŻ JEST TO TAKIE PROSTE Z TWOJEJ STRONY.
Pisałem o tym wcześniej. Chyba że wolisz żeby Ciebie obrażano i posądzano o brak wiedzy.
Twoja sprawa ?
Mam z debilem debatować? Jeszcze mnie nie poje*bało
Nie marnuj miejsca na serwerze!
Sam jesteś laik nieuk i ignorant ! Ja Ciebie nie obrażałem wyzywając od debili.
Każdy to może sprawdzić zadając Ci konkretne pytania na temat konsolet oraz Twojej Pracy u Fotisa na nic nie odpowiedziałeś.
Hydepark właśnie po jest. I nie marnuje miejsca na serwerze. Obnażając Twoje cwaniactwo !
Ostatnio edytowany przez kazio677 (2011-03-26 17:26:42)
Opowiedz nam o sobie!
Najpierw powiedz mi jakim nam ?
Zachowujesz się jakbyś prezentował jakieś grono.
Co chyba jest nieprawdą.
Ostatnio edytowany przez kazio677 (2011-03-26 17:32:53)
Najpierw powiedz mi jakim nam ?
Zachowujesz się jakbyś prezentował jakieś grono.
Co chyba jest nieprawdą.
Nikomu znany nie jesteś! Więc pokaż swą prawdziwą twarz!
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23 24 25 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.050 sekund, wykonano 10 zapytań ]