Odp: Hydepark
Do tego służy opcja Edytuj
Yes, I don't
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Do tego służy opcja Edytuj
I nadchodzą ery Elki ...
zacznie się a po co, a za co, a za ile i czy taki będzie dobry do 20zł?
Prowadzę imprezy w szkole mam koguta i dwie kury na żarówce 20w czy mogę do tego kupić jakiś sterownik...
widziałem na zdjęciach grandme na koncercie nie myślałem o takim dużym ale mniejszy tez w tej klasie
Ostatnio edytowany przez vandj (2011-03-25 16:46:32)
I nadchodzą ery Elki ...
Prowadzę imprezy w szkole mam koguta i dwie kury na żarówce 20w czy mogę do tego kupić jakiś sterownik...
Zdalnie sterowane widły z opcją wizualizacji na żywo ;D
Zdalnie sterowane widły z opcją wizualizacji na żywo ;D
To się chyba nazywa FarmVille
midams napisał/a:Im mniej się wie tym lepiej. Chcesz wiedzieć więcej zapraszam do Poznania pogadamy o tym.
Forum jest po to żeby wiedzieć więcej a nie mniej chyba że Ty uważasz inaczej ? Dziwi mnie tylko dlaczego stale się o coś pytasz albo zakładasz temat i prosisz o sugestie i informacje bo nie masz o czymś zielonego pojęcia. Przesledziłem Twoje posty i tematy szukając tego co skasowałeś. Jeszcze nikomu nic nie poradziłeś ani nie pomogłeś tylko same pierdoły typu tel i adres jakiejś firmy. Albo wtrącanie się do postów nic do nich nie wnosząc. Ciekawe skoro jesteś z Poznania nie polecasz żadnych firm z tych okolic. Tylko gdzieś koło Bydgoszczy i Inowrocławia. Normalny człowiek reklamuje swoje miasto. ( podejrzane } Przecież każdy może sprawdzić co piszesz. Wszystkiego nie wykasujesz. Jestem zły na Ciebie. Tak się nie pomaga. Jak chcesz moge jeszcze raz zadać Tobie te pytania które wykasowałes ( nie tylko moje sugestie skasowałeś } Naprawdę są PROSTE. Nie potrzeba wielkiej wiedzy żeby na nie odpowiedzieć ?
Popisz sobie. Bynajmniej postów Ci przybywa!
Cześć to mój pierwszy post na forum.
Chce kupić oświetlenie do pokoju 3x2m2 myślałem o 3 parach 36 ale żarówki kupie w przyszłym miesiącu teraz tylko obudowy i filtry - znacie jakieś tanie zamienniki drogich zarówek.
Czy mogę podpiąć to pod ten sterownik???
To programator od pralki - matka się wqrw.. jak się dowie ze wymontowałem.
Ostatnio edytowany przez vandj (2011-03-25 18:34:49)
The Agenda is primary intended for architectual installation, however you can also use it to remind you to take coffee breaks or other reminders.
Cytat z grandma2 manual
Nie wiem jak wy ale ja nie potrzebuje przypomnienia o przerwie na kawę
fajne są instrukcje z poczuciem humoru... smutne są monotonne instrukcje oo tajemniczym znaczeniu.
polska Perła
2.2 Włączenie
2.2.1 Ważne informacje
? JEŻELI NIE CZYTASZ NIC INNEGO, TO PRZECZYTAJ CHOCIAŻ TĄ
SEKCJĘ
Jeżeli używasz jednego z pulpitów po raz pierwszy i pragniesz to kontynuować
to oszczędź sobie zażenowania związanego z wysadzeniem go w powietrze czytając sekcję 1.2
Ten tryb także zżera dużo Pamięci pulpitu.
3. Wstęp do Świateł Konwencjonalnych
3.1 Przygotowanie
Gratulacje. najwyraźniej udało ci się poprawnie włączyć konsoletę, unikając wybuchu.
Jeżeli jeszcze jej nie włączyłeś to wróć do Sekcji 2.2.1
Ważne Informacje i podążaj za naszymi wskazówkami a potem dołącz do nas.
Ostatnio edytowany przez vandj (2011-03-25 20:46:35)
Ja wiem, ja młody, ja tu nic nie mogę, to jest Hydepark, tu się żądzą inne prawa niż na całym forum....ale kazio667....nie pisz posta pod postem BŁAGAM.
popieram
I nadchodzą ery Elki ...
widziałem na zdjęciach grandme na koncercie nie myślałem o takim dużym ale mniejszy tez w tej klasie
Cześć to mój pierwszy post na forum.
Chce kupić oświetlenie do pokoju 3x2m2 myślałem o 3 parach 36 ale żarówki kupie w przyszłym miesiącu teraz tylko obudowy i filtry - znacie jakieś tanie zamienniki drogich zarówek.
Czy mogę podpiąć to pod ten sterownik???To programator od pralki - matka się wqrw.. jak się dowie ze wymontowałem.
O kurw*, Ty jak coś pitolniesz... Prawie monitor oplułem ze śmiechu :D
Btw - rozwaliłeś matce starego Polara ??
najbardziej boli fakt, iż tacy ludzie chodzę po tej ziemi...
Jak by tylko chodzili to by się nic złego nie działo...
trafne spostrzeżenie, zatem istnieją
heheh w 6 klasie podstawówki robiłem takie sterowniki do świateł...
trzeba było delikatnie modyfikować konstrukcje ale w auto chodziło idealnie
programator napędzany silnikiem (bardzo wolne obroty)
16 x stycznik i 16 kanałów switch-packa gotowe.
Minusem było to ze programy się powtarzały co jakiś czas i styczniki się kleiły na 3 parach 300W ale to moa wina.
3/4 z elki nie wie co to jest na tej fotce i w czym to było ...
najbardziej lubię texty typu czy ten sterownik (jakiś chinol 192 kanały) się nada do lasera i koguta i hu.. wie czego
Kiedyś byli ludzie na elce a teraz ?? wysyp diodowych pomysłów zasilanych z lpt sterowanych z winampa
kurde pomyśleć jak ta technika do przodu poszła... w 97 w klubie Caro było 6 satelit na 15 polanowskiego do tego 4 skrzynie po 2x18 4 końcówki hand box a i korektor
światło to ok 150m neonu, 100 par 36, 6x fx, 12 x scan tech 250, 4 x futurelight genesis 575 do tego taki dedykowany sterownik z czerwonymi guziczkami plus gałka do pan tilt, miracle 1200, 8 santosów, 4 sterowniki proximy nie pamietam modelu ale w specjalnym racku z 2 wyświetlaczami numerycznymi i klawiatura (2 do skanerów, 1 do fx i 1 do santosów na kule) 3 dymnice actroonicsa (takie okrągłe ala kwadratowe wykończenia i ambitny czerwony pasek (ala old martin) przez środek, cała szafa sterowników vav dynamic 4 kanałowych (ok 14szt) a później jak pojawił się sterownik Mirage w 2000 to z 2 tyg zmienialiśmy okablowanie na poddaszu i dimmery sterowane z dmx aj
pojawiły sie 2 ruchome głowy z jednym ramieniem Martina miniMac 150-tka ( z żarówką martina!!! ) na 2 elewatorach krzyżowych, ruchome konstrukcje... to był szok!!!
a jak montowaliśmy bostera z actroniksa 2,5kw to na wiosce krzyczeli "kamerę montuju' heheh:)
na tamte czasy to były 2-3 takie kluby w obecnym woj kuj-pom
reszta to remizy z 2-6 fikołkami sterowanymi na audio i jakieś kolorofony
następny był "Omen Płośnica" w 2001 (istnieje do dziś) to już 12 satelit 112 polanowksiego, 16 dołow 1x18, 6 końcówek jollyrogera sterownik NADIR 12 x scan tech 300, 6 x scan tech 400, 8 x geni shiva 250, jakieś włoskie głowy genius na 250, 4 strobole geni, kupa kraty i neonów, ruchome konstrukcje, Geni - dymnice sterowane z pilota radiowego!!! - przy tej ilości metalu trzeba było po sali się przejść żeby zadziałały... bloki wykonawcze proximy.... blindersy DTS-a Flesh 4000 2 szt, pirotechnika...
wracam do crysis 2 bo az miło wspominać tamte czasy... - ale przekliniaki w grze lecą ta gra powinna być chyba od 23 roku życia
Ostatnio edytowany przez vandj (2011-03-26 02:09:58)
Małe zgrabne, rączki LED Wash coś na mode Mac 301
odpalam, czad
około 3 tysia hurt
Ostatnio edytowany przez rokigd (2011-03-26 10:07:00)
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.051 sekund, wykonano 11 zapytań ]