286

Odp: Hydepark

coolibeer napisał/a:

tomcio jak sterownik do mnie dojedzie bo wiem, że będze bez zaslacza z jakiejś niemieckiej dyskoteki to się skontaktuję.

A co do skanerka Pocket t jeszcze nie miałem czasu wysłać smile

Mam dostęp do pilot-a 2000, także mogę zasilacz bez problemu dorobić, martwi mnie tylko wtyk do niego, ale sądzę że nie będzie z tym problemu.
A na skaner czekam cierpliwie  wink

A co do usuwania tematów - sądzę że jest to robienie sobie jaj z użytkowników, i taki użytkownik powinien dostawać jakieś ostrzeżenie, być wyróżniany czy coś w tym stylu.

Ostatnio edytowany przez tomcio (2011-03-24 21:12:59)

Naprawa laptopów, płyt głównych, urządzeń sieciowych, sprzętu estradowego i studyjnego, telewizorów i monitorów LCD... Poza tym reszta elektroniki po uzgodnieniu :)

287

robeq napisał/a:

Z tego co widzę można usunąć temat. Nie wnikam w powód dla którego go usunął, możesz do niego napisać na PW.

Dzięki za odpowiedzi.
Zapytam go przy okazji czy celowo to zrobił ? Czy nieświadomie ? Bo o głupotę go nie posądzam ?

Ostatnio edytowany przez kazio677 (2011-03-24 21:20:01)

288

midams napisał/a:

To teraz coś dla rozrywki.

Szczegóły w poście lluke

Kolejny kruczek amperowy smile

Post's attachments

Bez tytułu.png
Bez tytułu.png 47.74 kb, file has never been downloaded. 

You don't have the permssions to download the attachments of this post.

289

Jest taki dowcip o informatykach, "Pożycz 100 zł.... albo od razu 128 aby było równo" wink

Jak widzą liczby 16, 32 to 63 widzą jako anomalię i zaokrąglą do 64. 125 A pewnie też można zaokrąglić do 128A wink

290

128A mieściło by się w tolerancji tongue

Naprawa laptopów, płyt głównych, urządzeń sieciowych, sprzętu estradowego i studyjnego, telewizorów i monitorów LCD... Poza tym reszta elektroniki po uzgodnieniu :)

291

Mogli by to zaokrąglić było by łatwiej dla zwykłego człowieka smile

292

KacperP napisał/a:

Jest taki dowcip o informatykach, "Pożycz 100 zł.... albo od razu 128 aby było równo" wink

Jak widzą liczby 16, 32 to 63 widzą jako anomalię i zaokrąglą do 64. 125 A pewnie też można zaokrąglić do 128A wink

http://staticrps.komixxy.pl/uimages/201 … ax_500.jpg big_smile  big_smile  big_smile

Do you speak English?
Yes, I don't

293

midams napisał/a:

Mogli by to zaokrąglić było by łatwiej dla zwykłego człowieka smile

Powiedz mi midams dlaczego wykasowaleś cały temat oraz moje posty innych ludzi z tego forum w kwestii Twoich problemów z Grand MA. Pisałem o tym 1 stonie wczesniej na tym forum Hydepark. Nie czytałeś ?

294

kazio677 napisał/a:

Ponieważ 1 temat zniknął jakieś 2 godz. Założony przez midams pt. soft 6,303 chodzło Grand Ma. Rozważania były różne w tym temacie nie tylko moje. Zadałem parę prostych pytań oczekując odpowiedzi i pomocy oraz zasugerowałem parę możliwości i nie tylko ja inni też. Szkoda że tego wszystkiego nie skopiowalem. Teraz tak będe robił. Jeżeli załozyciel ma problem i zakłada temat a póżniej moze skasowć go kiedy chce, to po co to forum. Tylko admin powinien mieć takie prawo. A w tym temacie były ciekawe sugestie i rozwiązania. Skoro midams nie znał odpowiedzi na zadane pytania ( proste pytania ) to przecież mógł nie odpowiadać. Nie znam przyczyny mogę się tylko domyślać ? Wkurzył mnie ten gość. Tak się nie robi. To nie fair.

Właśnie o tym pisałem.

295

Im mniej się wie tym lepiej. Chcesz wiedzieć więcej zapraszam do Poznania pogadamy o tym.

296

midams napisał/a:

Im mniej się wie tym lepiej. Chcesz wiedzieć więcej zapraszam do Poznania pogadamy o tym.

Forum jest po to żeby pomagać a nie kasować ( jeśli nawet nie znasz odpowiedzi na proste pytania albo Tobie się nie chce pisać na fachowe problemy oświetlenia tylko rozmawiać o błachostkach ) tematy które nawet kiedyś mogą komuś się przydać. Przecież Prosiłem Ciebie o parę prostych informacji. Ty zamiast odpowiedzieć kasujesz cały temat na forum. Oraz niewiadomo dlaczego zapraszasz mnie do Poznania ? Jakby Poznań był Mekką oświetlenia. A z tego wiem to FOTIS SOUND jest głównie firmą nagłośnieniową. Miałeś problemy z Grand Ma i prosileś o pomoc i porade, to skasowałes. Komuś innemu też mogło by się mogło przydać !

297

midams napisał/a:

W jakiej dzielnicy mieszkasz, ponieważ może niedługo będe w Poznanu.

298

midams napisał/a:

Forum jest po to żeby wiedzieć więcej a nie mniej chyba że Ty uważasz inaczej ? Dziwi mnie tylko dlaczego stale się o coś pytasz albo zakładasz temat i prosisz o sugestie i informacje bo nie masz o czymś zielonego pojęcia. Przesledziłem Twoje posty i tematy szukając tego co skasowałeś. Jeszcze nikomu nic nie poradziłeś ani nie pomogłeś tylko same pierdoły typu tel i adres jakiejś firmy. Albo wtrącanie się do postów nic do nich nie wnosząc. Ciekawe skoro jesteś z Poznania nie polecasz żadnych firm z tych okolic. Tylko gdzieś koło Bydgoszczy i Inowrocławia. Normalny człowiek reklamuje swoje miasto. ( podejrzane } Przecież każdy może sprawdzić co piszesz. Wszystkiego nie wykasujesz. Jestem zły na Ciebie. Tak się nie pomaga. Jak chcesz moge jeszcze raz zadać Tobie te pytania które wykasowałes ( nie tylko moje sugestie skasowałeś } Naprawdę są PROSTE. Nie potrzeba wielkiej wiedzy żeby na nie odpowiedzieć ?

299

Ja wiem, ja młody, ja tu nic nie mogę, to jest Hydepark, tu się żądzą inne prawa niż na całym forum....ale kazio667....nie pisz posta pod postem BŁAGAM.

Do you speak English?
Yes, I don't

300

Sorry ! Poprawie się ? Ale nieraz jest taka potrzeba.