271

Odp: Hydepark

Język Polski smile

http://allegro.pl/par-56-13-sztuk-i1520319825.html  opis przedmiotu wink

272

KacperP napisał/a:
rokigd napisał/a:

Zaciągnięte kiedyś ze stronki LTT teraz jakoś tego nie widzę.

Na nowej stronie jest odnośnik informujący że wcześniejsza strona jest pod adresem:
http://v2.ltt.com.pl/

teraz widzę, ale trzeba mieć "szkła kontaktowe" aby to dojrzeć, i stronkę czytać jak playboya (znaczy od dechy do dechy), no i nie ma gwiazdki na taki drobny druczek  tongue

Bogdan

HD

273

http://www.martinjp.com/

co to oddział + nowe technologie??
typowo chyba na japoński rynek nawet same rentale są z japan..

274

Ano oddział i lokalne realizacje.
A że kolorowe światło w pomieszczeniu tomografu jest, to mogę tylko pochwalić za dobry pomysł. Ciemność dookoła tomografu może pasować reżyserowi "House M.D.", ale nie prawdziwym pacjentom prawdziwego szpitala w tak zestresowanym społeczeństwie jak Japonia.

www.martinpro.co.uk - oddział brytyjski
www.martinpro.com - oddział USA
www.martinpro-me.com - oddział bliski wschód

275

Mam pytanie potrzebował bym zasilacza do Pilota 2000. Orientujecie się gdzie można taki zakupić?

276

Showsystem poznań.

277

Gdybyś nie znalazł tego zasilacza, to mogę Ci zrobić takowy, tylko że na transformatorze.

Ostatnio edytowany przez tomcio (2011-03-24 13:34:59)

Naprawa laptopów, płyt głównych, urządzeń sieciowych, sprzętu estradowego i studyjnego, telewizorów i monitorów LCD... Poza tym reszta elektroniki po uzgodnieniu :)

278

tomcio jak sterownik do mnie dojedzie bo wiem, że będze bez zaslacza z jakiejś niemieckiej dyskoteki to się skontaktuję.

A co do skanerka Pocket t jeszcze nie miałem czasu wysłać smile

Ostatnio edytowany przez coolibeer (2011-03-24 13:41:21)

279

Mam pytanie ? Czy można na Forum zakładać jakiś temat a pózniej go sobie wykasować, razem z odpowiedziami i pytaniami ?

Ostatnio edytowany przez kazio677 (2011-03-24 20:11:34)

280

Kazio677 Tobie nie wolno... wink

281

Ja nigdy nie mialem takiego zamiaru. Tylko pytałem o możliwość.

282

Żarcik. Nigdy się nad takimi rzeczami nie zastanawiałem.

283

Moderator może wszystko...tylko po co kasowa skoro komuś to może się przydać w przyszłości  smile  Ja dziś rozwiązałem swój problem niełączenia się onpc2 z 3d bo znalazłem to w starym temacie big_smile ot taki życiowy  przykład  big_smile  big_smile

Do you speak English?
Yes, I don't

284

Ponieważ 1 temat zniknął jakieś 2 godz. Założony przez midams pt. soft 6,303 chodzło Grand Ma. Rozważania były różne w tym temacie nie tylko moje. Zadałem parę prostych pytań oczekując odpowiedzi i pomocy oraz zasugerowałem parę możliwości i nie tylko ja inni też. Szkoda że tego wszystkiego nie skopiowalem. Teraz tak będe robił. Jeżeli załozyciel ma problem i zakłada temat a póżniej moze skasowć go kiedy chce, to po co to forum. Tylko admin powinien mieć takie prawo. A w tym temacie były ciekawe sugestie i rozwiązania. Skoro midams nie znał odpowiedzi na zadane pytania ( proste pytania ) to przecież mógł nie odpowiadać. Nie znam przyczyny mogę się tylko domyślać ? Wkurzył mnie ten gość. Tak się nie robi. To nie fair.

285

Z tego co widzę można usunąć temat. Nie wnikam w powód dla którego go usunął, możesz do niego napisać na PW.

Do you speak English?
Yes, I don't