Odp: Hydepark
Język Polski
http://allegro.pl/par-56-13-sztuk-i1520319825.html opis przedmiotu
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Język Polski
http://allegro.pl/par-56-13-sztuk-i1520319825.html opis przedmiotu
rokigd napisał/a:Zaciągnięte kiedyś ze stronki LTT teraz jakoś tego nie widzę.
Na nowej stronie jest odnośnik informujący że wcześniejsza strona jest pod adresem:
http://v2.ltt.com.pl/
teraz widzę, ale trzeba mieć "szkła kontaktowe" aby to dojrzeć, i stronkę czytać jak playboya (znaczy od dechy do dechy), no i nie ma gwiazdki na taki drobny druczek
co to oddział + nowe technologie??
typowo chyba na japoński rynek nawet same rentale są z japan..
Ano oddział i lokalne realizacje.
A że kolorowe światło w pomieszczeniu tomografu jest, to mogę tylko pochwalić za dobry pomysł. Ciemność dookoła tomografu może pasować reżyserowi "House M.D.", ale nie prawdziwym pacjentom prawdziwego szpitala w tak zestresowanym społeczeństwie jak Japonia.
www.martinpro.co.uk - oddział brytyjski
www.martinpro.com - oddział USA
www.martinpro-me.com - oddział bliski wschód
Mam pytanie potrzebował bym zasilacza do Pilota 2000. Orientujecie się gdzie można taki zakupić?
Gdybyś nie znalazł tego zasilacza, to mogę Ci zrobić takowy, tylko że na transformatorze.
Ostatnio edytowany przez tomcio (2011-03-24 13:34:59)
tomcio jak sterownik do mnie dojedzie bo wiem, że będze bez zaslacza z jakiejś niemieckiej dyskoteki to się skontaktuję.
A co do skanerka Pocket t jeszcze nie miałem czasu wysłać
Ostatnio edytowany przez coolibeer (2011-03-24 13:41:21)
Mam pytanie ? Czy można na Forum zakładać jakiś temat a pózniej go sobie wykasować, razem z odpowiedziami i pytaniami ?
Ostatnio edytowany przez kazio677 (2011-03-24 20:11:34)
Kazio677 Tobie nie wolno...
Ja nigdy nie mialem takiego zamiaru. Tylko pytałem o możliwość.
Żarcik. Nigdy się nad takimi rzeczami nie zastanawiałem.
Moderator może wszystko...tylko po co kasowa skoro komuś to może się przydać w przyszłości Ja dziś rozwiązałem swój problem niełączenia się onpc2 z 3d bo znalazłem to w starym temacie ot taki życiowy przykład
Ponieważ 1 temat zniknął jakieś 2 godz. Założony przez midams pt. soft 6,303 chodzło Grand Ma. Rozważania były różne w tym temacie nie tylko moje. Zadałem parę prostych pytań oczekując odpowiedzi i pomocy oraz zasugerowałem parę możliwości i nie tylko ja inni też. Szkoda że tego wszystkiego nie skopiowalem. Teraz tak będe robił. Jeżeli załozyciel ma problem i zakłada temat a póżniej moze skasowć go kiedy chce, to po co to forum. Tylko admin powinien mieć takie prawo. A w tym temacie były ciekawe sugestie i rozwiązania. Skoro midams nie znał odpowiedzi na zadane pytania ( proste pytania ) to przecież mógł nie odpowiadać. Nie znam przyczyny mogę się tylko domyślać ? Wkurzył mnie ten gość. Tak się nie robi. To nie fair.
Z tego co widzę można usunąć temat. Nie wnikam w powód dla którego go usunął, możesz do niego napisać na PW.
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 10 zapytań ]