Temat: scena fm / verygoodcompany
czy ktos mi wyjasni: to są dwie rózne firmy czy jedna firma pod dwiema nazwami??? bo sie pogubiłem.....
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Pogaduszki o wszystkim » scena fm / verygoodcompany
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
czy ktos mi wyjasni: to są dwie rózne firmy czy jedna firma pod dwiema nazwami??? bo sie pogubiłem.....
sprzęt ten sam, ludzie ci sami- dwie różne firmy spółka siostra normalna sprawa dzisiaj
sprzęt ten sam, ludzie ci sami- dwie różne firmy spółka siostra normalna sprawa dzisiaj
cwaniaki - ciekaw jestem po co takie akcje....;)
sądzę, że to pytanie retoryczne jest
sądzę, że to pytanie retoryczne jest
z tego co widze jedna firma ma siedzibe w krakowie, drugo w warszawie sprytne.
coś widzę że kolega warilite jakiś straszny spiskowiec ... przedtem cos tam o fotisie teraz to ... uspokoję Cię nie ma w tym żadnego podstępu ani czegoś nie legalnego !!!!!!!!!!! poza tym niektóre sprawy niech zostaną może poza forum !!!
coś widzę że kolega warilite jakiś straszny spiskowiec ... przedtem cos tam o fotisie teraz to ... uspokoję Cię nie ma w tym żadnego podstępu ani czegoś nie legalnego !!!!!!!!!!! poza tym niektóre sprawy niech zostaną może poza forum !!!
ale po co Kolego tyle wykrzykników po prostu ciekawi mnie to, a po drugie chcialbym, poznac opinie innych. między innymi do tego słuzy forum )
zadzwoń do nich i zapytaj po co taki zabieg
może im tak wygodnie?
zadzwoń do nich i zapytaj po co taki zabieg
może im tak wygodnie?
nie zamierzam dzwonić - przyznaje się nie lubię tej firmy.
no i zaczyna sie polskie szambo rozlewać
no i zaczyna sie polskie szambo rozlewać
rozumiem że Ty wszystkich lubisz i nie masz wrogów w branży? ))
wrogów.. hmmm to znaczy że na sztukach wbijasz komuś szpilki w multicory ?? specjalnie nie chciałem użyć nazwy " w pytkę" bo mogło by to być dziwnie odebrane
wrogów.. hmmm to znaczy że na sztukach wbijasz komuś szpilki w multicory ?? specjalnie nie chciałem użyć nazwy " w pytkę" bo mogło by to być dziwnie odebrane
hahahahahah!! ))) nic nie wbijam, nawet w pytkę
ale uwaga bardzo słuszna - słyszałem od pracownika duużej firmy dźwiękowej że podczas festiwalu w opolu miało miejsce wbijanie w pytkę ))
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 8 zapytań ]