Odp: Hydepark
Trzeba miec swinski
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Trzeba miec swinski
szkoda
ale zainstalować i poklikać można normalnie
prawda?
Ostatnio edytowany przez artmajster (2011-01-28 08:03:53)
wow.. Ciekawie rozwiązane multimedia - polewej widac vga monitor + chyba wing do wideo??
http://www.prg.com/wp-content/uploads/2
676_nR.pdf
Ps. fajne perferia
http://blog.livedesignonline.com/briefi
1309-1.jpg
Ostatnio edytowany przez vandj (2011-01-28 12:51:09)
wow.. Ciekawie rozwiązane multimedia - polewej widac vga monitor + chyba wing do wideo??
http://www.prg.com/wp-content/uploads/2 676_nR.pdf
Nie. Wprawdzie na tym monitorze zewnętrznym ten widok może być podglądem miniaturek z media serwera MBox, to ten wing obok służy do wyboru kanałów. W nomenklaturze tego sterownika kanałem są wszystkie urządzenia, zarówno jedno jak i wieloparametrowe.
Ps. fajne perferia
http://blog.livedesignonline.com/briefi 1309-1.jpg
Trochę to nie związane z tym v676. To zdjęcie z trasy U2 360°. Nie ma żadnej tajemnicy że do sterowania służyły tam grandMA1.
Z ciekawostek mogę powiedzieć że showfile do 3D (zawierający całą geometrię sceny i program świateł) do tej trasy U2 ma 8,94 MB.
Gdy konsoleta się podłącza do 3D, to przerzucane jest coś ok. 11 MB danych.
Peryferia to taki Ps...
co do tych kanałów mógł byś wytłumaczyć dogłębnie? chyba nie zaskoczyłem.
mamy tam od 1 do 100 - to są fixtury? do wyboru czy coś?
ps. ten 1 po lewej u dolu wyświetlacz taki grandmowy (2ka)
Ostatnio edytowany przez vandj (2011-01-28 13:11:13)
Tak, to jest do wyboru urządzeń. Jest jeszcze z lewej wydzielona kolumna szeroka na dwa przyciski, do wyboru dalszych "stron" dla tych przycisków. Limit urządzeń to 2000 sztuk, więc taka klawiatura obejmuje wszystko co tam można mieć.
To nie jest jakaś super konsoleta o jakichś super niespotykanych funkcjach. To jest raczej sterownik wymierzony na łatwe przyuczenie i dużą ilość ekranów, aby łatwiej się połapać jednej osobie zatrudnionej w PRG w tak dużych imprezach jakie PRG robi.
Proponuję zajrzeć do instrukcji tego ustrojstwa i dowiedzieć z czego się ono naprawdę składa
Po instrukcji teraz widzę 19 stron po 100 na stronę - trochę dziwne - chyba ze jest na to podgląd na którymś z monitorów - bo weź zapamiętaj 2000 urz. nie wczytywałem się zostawię to na wieczór.
Chociaż w życiu się nie przyda bo ile jest takich konsolet na świecie i w pl? kilka w pl żadnej (chyba) zawsze zostaje jakieś doświadczenie
Ale na pierwszy rzut oka widać ze robiąc coś na tym stole masz wszystko pod ręka - palcem. Sporo wyświetlaczy dotykowych z mozliwościa przypisania funkcji.
Bardzo przydatny stół w komplecie (pierwsze strony instrukcji)
No dobra, teraz inna beczka, kto jest najbliżej Trójmiasta i można od niego zapożyczać urządzenia trochę bardziej inteligentne na FVat
Oj tam. Kurierzy są przecież
No dobra, teraz inna beczka, kto jest najbliżej Trójmiasta i można od niego zapożyczać urządzenia trochę bardziej inteligentne na FVat
Flash Lights Marek Morzuch
www.flashlights.pl
Polecam
od 13 marca ale nie wiem czy łapie się w te słowo "bardziej inteligentne":
A7zoom bądź Robiny 600led - czekam na decyzje osoby wyzej.
alpha washe 575 i alpha spoty 1200 (po 14szt)
a to tylko 117km autostrada do Grudziądza z gda.
Ostatnio edytowany przez vandj (2011-01-29 09:17:20)
Danke, 2ch z trzech znam z linków i Marka też, ale zapomniałem o nim, wstyd przyznać, muszę się zresetować i odnowić kontakty
nowa świeża krew
A napisz mi Vandj po ile masz i na jakich warunkach alpha washe 575 i alpha spoty 1200? i ew, z transportem. Urządzenia pod dachem, bez extrem
Ostatnio edytowany przez rokigd (2011-01-29 18:02:24)
Towar dostępny od Marca
Co do wynajmu alpha to jeszcze nie myślałem bo fizycznie ich jeszcze nie ma
Ostatnio edytowany przez vandj (2011-01-29 18:18:34)
bardzo ciekawe urządzenie - fakt drogie jak na swoje zastosowanie ale ciekawe...
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11 12 13 … 74 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.046 sekund, wykonano 9 zapytań ]