Temat: Szukam pracy - obsługa techniczna sceny / oświetlenie
Od ponad roku pracuję w liczącej się w Krakowie firmie, zapewniającej kompleksową obsługę imprez masowych - dźwięk, światło, dachy i sceny. Właśnie kompleksowość usług wymagała ode mnie opanowania, w różnym stopniu, wszystkich wymienionych dziedzin. Co konkretnie potrafię?
Dźwięk:
Bez problemu jestem w stanie opiąć i wstępnie ustawić mikser, końcówki, mikrofony oraz niektóre urządzenia peryferyjne. Na niewielkich sztukach często stawałem za mikserem ale nie oszukujmy się, nie jestem akustykiem.
Światło:
Ogólna znajomość zasad działania protokołu DMX, podstawy obsługi SGMa. Sprzęt, z którym miałem styczność na co dzień to kilka głowic, pixelpary, kolorada i pary-64; końcówki Agata.
Prąd:
Samodzielnie opinałem zasilanie przewidziane na kilkadziesiąt KW. Nie posiadam uprawnień SEPowskich ale jeśli taki będzie warunek współpracy, chętnie je uzyskam.
Scena:
Doświadczenie przy stawianiu dachowych konstrukcji aluminiowych (ALSPAW) i montażu scen.
Funkcjonuję w firmie jako główny kierowca więc mam spore doświadczenie w prowadzeniu samochodów dostawczych do 3,5T.
Wszechstronność poczytuję sobie za atut ale jestem świadom, że zajmując się wszystkim, w niczym nie można być naprawdę dobrym specjalistą. Ze względu na zainteresowania i wykształcenie plastyczne stawiam na światło i przede wszystkim pod tym kątem szukam nowej pracy. Ciągła styczność z zagadnieniem i możliwość poszerzania wiedzy to moje podstawowe oczekiwanie względem przyszłego pracodawcy. Drugą sprawą jest stabilność i przewidywalność dochodów. System "w sezonie zarabiamy kokosy, po sezonie przymieramy głodem" przestał mi odpowiadać. Wolę zarabiać mniej ale niech to będzie zarobek względnie stały i pewny.
Jestem w pełni dyspozycyjny i gotowy do natychmiastowego podjęcia nowej pracy.
Kontakt:
608347878
m.wiklacz@gmail.com
Ostatnio edytowany przez mack (2009-12-14 20:23:02)