Odp: jakie haki do głów
Jezeli niezamierzasz robi ewolucji z urzadzeniami - stawiac ich na hakach, wieszac pod dziwnymi katami to HR Ci w zupelnosci wystarcza.
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jezeli niezamierzasz robi ewolucji z urzadzeniami - stawiac ich na hakach, wieszac pod dziwnymi katami to HR Ci w zupelnosci wystarcza.
powiem tobie że niema problemu powiesić maca 2000 na 90`
ale stawiac na pionowo juz bym sie troche bal, ale co by nie mowic HR`y sa jednymi z lepszych produktow
czyli Hr'y czy te flashowe?
Które wybrać?
Bo mam nóż na gardle i muszę kupić
Te fleshowskie były by dobre wręcz genialne za ta cenę ... brakuje tylko dużego motyla zamiast tego małego... siła docisku jest 2 x większa..
Chyba wezmę te flashowskie z tej aukcji co krzyżak podał. Bo to mi wygląda na identyczne made in Flash
Bierz fleszowskie
stawianie w pionie jest bezpieczniejsze jak 90
Te fleshowskie były by dobre wręcz genialne za ta cenę ... brakuje tylko dużego motyla zamiast tego małego... siła docisku jest 2 x większa..
! T R U E !
A może ktoś ma patent na takie motyle?
Chyba wezmę te flashowskie z tej aukcji co krzyżak podał. Bo to mi wygląda na identyczne made in Flash
Zadzwoń najpierw do Elwo i sprawdź cenę.
Kurcze z tej aukcji zostało tylko 9 sztuk i tyle kupiłem. A potrzeba mi więcej.
tylko WAMAT Proste niezawodne i wygodne w użyciu.
a propos, wiecie może od kogo można kupić Omegi ale takie że jest jeden element zamykany w 4 punktach na 1/4 obrotu i do niego idzie tylko jeden hak?
będąc na Twoim miejscu, pierw uderzałbym do dystrybutora danego urządzenia i tam pytał, jeśli oni nie posiadają, popytałbym w rodzinnym elwolight
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 8 zapytań ]