Odp: on PC + 3D
No dobra, w takim razie czeka mnie długa noc ;]
Tylko jeszcze chciałbym wiedzieć co jest przyczyną tego, wersja softu, przeoczenie w ma lighting czy po prostu polityka firmy na zasadzie
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No dobra, w takim razie czeka mnie długa noc ;]
Tylko jeszcze chciałbym wiedzieć co jest przyczyną tego, wersja softu, przeoczenie w ma lighting czy po prostu polityka firmy na zasadzie
Nie będę zakładał nowego tematu. Problem dotyczy tych dwóch programów.
Samo on pc dział poprawnie, 3d również lecz gdy próbuje je połączyć ze sobą 3d przy download show wysypuje się i zawiesza (brak odpowiedzi). wersje jakie mam to grandMA onPC 6.600 oraz grandMA 3D 6 [2.0.0][6.6]. Jest jakaś baza błędów w 3d? gdzie można sprawdzić czemu się wysypuje. Nigdy nie było problemów - od jakiś 3-4 dni coś się nie zgadza. Próbowałem zrobić reinstalacje i czyściłem rejestr zmieniałem położenie 3d i nadal to samo.
Mogę robić to w wyścigu ale nie chce mi się układać "klocków" od podstaw i ich adresować
Ostatnio edytowany przez vandj (2010-10-09 09:55:51)
Jaki dokładnie numer wersji 3D? Podałeś same wersje streamingu.
Jaki system operacyjny? Jakieś antywirusy?
to lecimy 3d to 6.0.16.380 system xp prof (orginal-ny jak pomoże ) anty wir avast.
Teraz widzę ze pojawia się napis "no camera" i napis brak odpowiedzi
Wydaje mi się że to właśnie tą wersję zgłosiłem do MA aby poprawili ją. Miała poważny błąd. Dwa dni później pokazała się nowa.
Spróbuj ostatniej wersji 6.0.16.1081.
ok. moja jest z 6 września a ta jest z 8 na stronie. Zaraz ściągnę i sprawdzę czy gada
EDIT:
Ok DZIAŁA - widocznie to była wina kompilacji - wielkie dzięki Kacper znawco babcinych kaprysów
Ostatnio edytowany przez vandj (2010-10-09 12:33:11)
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 8 zapytań ]