Temat: Interfejs do LJ
Witam, poszukuję interfejsu [winga] do Martina Lightjockeya. Na stronie Martina piszę, że go już nie sprzedają, na ebayu znalazłem go za 950 USD.
Nie wicie czy w PL go dostanę? Albo jakiś podobny działający z LJ?
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, poszukuję interfejsu [winga] do Martina Lightjockeya. Na stronie Martina piszę, że go już nie sprzedają, na ebayu znalazłem go za 950 USD.
Nie wicie czy w PL go dostanę? Albo jakiś podobny działający z LJ?
Na stronie Martina piszę, że go już nie sprzedają
Jesteś redaktorem działu handlowego w firmie MARTIN? Często piszesz newsy na ich stronie?
Ostatnio edytowany przez avekamil (2009-08-23 18:23:54)
może ktoś jest dyslektykiem lub dysgrafem ???????? nie umiecie tego uszanować , no chyba że ktoś zbiera liczbę napisanych postów w ten sposób ze atakuje kogoś za zmianę Ą na Ę , nie pomogłeś nic koledze w jego pytaniu , można szydzić , ale pomagając przy tym coś , no chyba ze Ty jesteś święty wiec stad to AVE
Chyba niestety nie znajdziesz nic tańszego co konwertuje w tym kierunku.
może ktoś jest dyslektykiem lub dysgrafem ???????? nie umiecie tego uszanować , no chyba że ktoś zbiera liczbę napisanych postów w ten sposób ze atakuje kogoś za zmianę Ą na Ę , nie pomogłeś nic koledze w jego pytaniu , można szydzić , ale pomagając przy tym coś , no chyba ze Ty jesteś święty wiec stad to AVE
Nie szydzę... zwracam uwagę... a robię to w niekonwencjonalny sposób ( z jajem ). To, że ktoś ma dysleksje nie czyni go "świętą krową". W dzieciństwie zwracano mi uwagę gdy mówiłem lub pisałem niepoprawnie. Na tym polega nauka - starać się eliminować błędy. A jeżeli nikt mu nie powie, że popełnia błąd, to popełni go raz jeszcze.
Zauważ że ja nie zwracam uwagi gdy ktoś napisze wyraz bez "polskich znaków" lub zje jakąś literkę... Ja wskazuje takie błędy, które zmieniają sens zdania, czyniąc go niezrozumiałym lub trudnym w interpretacji.
Nie zależy mi na ilości postów .... gdyby tak było to pisałbym w większości tak bzudrne posty jak jeden kolega z tego forum.
Jeżeli się na czymś znam to pomagam, jeżeli nie, to siedzę cicho i czytam odpowiedzi ludzi którzy się na tym znają - tak jak było w tym przypadku
Luuudzie trochę samokrytyki nie zaszkodzi
@Bart... co do jednego jestem pewien - święty nie jestem ...
AVE
No zdarzyła się lekka pomyła z pośpiechu...
@fafruk, a nie wiesz gdzie w PL go dostanę?
avekamil A może dodatkowy etat w gazecie.. on chętnie przyjmą kogoś do korekty
tu kolega Janek pisał o zamianie jednego wyjścia na wejście i możliwości podłączenia jakiegokolwiek stołu wysyłającego dmx
http://www.elwolight.com/forum/viewtopic.php?id=115
Myślałem jeszcze o kontrolerze MIDI na USB Behringer BCF 2000. Gdzieś na forum Martina było info o tym...
oSA u dystrybutora Martina go dostaniesz.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 9 zapytań ]