Temat: Bezprzewodowy DMX Stage Line WT-1DMX ?
A co sądzicie o Stage Line WT-1DMX ?
--------------------
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Sterowanie » Bezprzewodowy DMX Stage Line WT-1DMX ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A co sądzicie o Stage Line WT-1DMX ?
Nie jestem pewien czy zaufał bym "chińskiej zabawce" robiąc poważną sztukę ...
No ja tez nie.. ale jakieś argumenty?
Gdzieś na forum przewinęła się dyskusja na temat Wireless Solutions W-DMX - i już w tym raczej dopracowanym produkcie znalazły się problemy związane ze standardowymi antenkami, które trzeba było wymieniać na dłuższe. Mając już spore doświadczenie jeżeli chodzi o produkty ze znaczkiem CE ( China Export ) mogę stwierdzić, iż jeżeli nie jest to produkt wyprodukowany w najlepszej z Chińskich fabryk, to problem gubienia zasięgu może nie być jedynym z jakim mogą się spotkać użytkownicy tego sprzętu.
Musiałbym popracować na tym sprzęcie, a tak to są tylko moje przypuszczenia. Miło bym się rozczarował jeżeli by się okazało, że ten WT-1DMX spełnił by moje oczekiwania.
Ile takie cacko u was kosztuje
No właśnie z W-DMX Wireless Solutions pewne doświadczenia (bardzo pozytywne) są.
Stage Line WT-1DMX trzeba by zbadać doświadczalnie.. I każdy się boi zaufać
Może znajdzie się jakiś chętny tester/ ryzykant ?
No właśnie z W-DMX Wireless Solutions pewne doświadczenia (bardzo pozytywne) są.
Stage Line WT-1DMX trzeba by zbadać doświadczalnie.. I każdy się boi zaufać
Może znajdzie się jakiś chętny tester/ ryzykant ?
Raz użyłem Stage Line WT-1DMX i nie było z nim problemu. Lecz sztuka nie była wymagająca. Dla bardziej wymagających polecam W-DMX Wireless Solutions. Duża niezawodność ale z anteną trzeba było pokombinować i daje radę.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 8 zapytań ]