Temat: Martin Light Jockey
witam
prosze o pomoc zwiazana z programem martin klight jockey. czy ktoś coś może mi na jego temat wytłumaczyć ? proszę o pomoc
gg 4137265
best_team@wp.pl
pozdrawiam
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam
prosze o pomoc zwiazana z programem martin klight jockey. czy ktoś coś może mi na jego temat wytłumaczyć ? proszę o pomoc
gg 4137265
best_team@wp.pl
pozdrawiam
Jeżeli masz jakiś problem, to poprostu go tu nakreśl. Wtedy ktoś Ci pomoże. To jest forum oświetleniowców a nie jasnowidzów.
Witam Jestem początkujący i prosiłbym o pomoc. A mianowicie potrafię zaprogramować sekwencję dwóch ruchomych głów natomiast nie wiem jak zrobić żeby w czasie tej sekwencji światła mi się zapalały lub gasły w określonym momencie. Jeśli ktoś może niech pomoże.
Z góry dzięki
Robisz drugą sekwencje z tymi samymi urządzeniami w której programujesz sam shutter.
Rozumiem tylko zrobić sekwencje z ruchem głów to jest w miarę proste bo włączam makro i one mi chodzą w odpowiednim kierunku wtedy biorę zapisz i sekwencja gotowa natomiast co mam zrobić aby światło gdy głowa np dochodzi max w prawo lub lewo stopniowo wygasało i czy trzeba ustalać jakieś czasy zapłonu lamp oraz jak to fizycznie wykonać w programie. Chodzi mi nie tylko o zapłon ale o zmianę kolorów w odpowiednim położeniu głowy itp.
Proszę o pomoc z góry dzięki
Z tego co pamiętam, to trzeba było dorabiać kolejne kroki dla kolejnych funkcji..
No chyba, że coś się pozmieniało, dość długo nie używałem LJ
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 8 zapytań ]