adrian napisał/a:vandj napisał/a:No nie przesadzaj... za postawienie 2x vl i 2 sub power mixer, 2 mikrofony do tego 4 x mac 250,6 paneli i 10 led parów na jakieś stoliki z sushi na 1,5h w warszawie wziąłem minimum socjalne warszawy 4500 netto wiec nie pisz mi ze robimy sztuki za 4000zł w full kompleksie bo się grubo mylisz a zaczęliśmy rok temu (koniec 2009) jeżeli chodzi o działalność i w roku 2010 naprawdę dużo zrobiliśmy aż 3/4 ludzi jest w szoku ze się to udało - jak nabrałeś lizingów czy innych kredytów a nie masz układów w 21 wieku nie wyrobisz w sezonie zimowym:) a to tłumaczy wysyp urządzeń wszelkiej maści polskiego pochodzenia na allegro.. bo firmy kasy na zimę nie maja i pchają to co już na siebie zarobiło a jest coraz mniej popularne!!! ostatnio był nawet przykład trampu na allegro..
Gdybym dopiero zaczynał jak Ty to może bym Ci uwierzył. Ale wybacz realny rynek jest u nas troszkę inny. Oczywiście może zdarzyć Ci się taka robota za taką kasę ,ale ważna jest powtarzalność ,a nie jedna sztuka. Poza tym 1,5 godziny to chyba tylko 10sek swiecenia i grania. Uwzględnij montaż demontaż transport logistykę to też czas.
A jakie ceny są rzeczywiści to wiem doskonale i wiem za ile przyjadą zaswiecić firmy. Za grosze ,aby tylko przeżyć.
Jak pisałem zainwestujesz nawet koło miliona to gadka Ci się zmieni na ten temat ,a o 10tyś. ANSI nawet nie będziesz myślał.
obiecałem do tego posta - dotrzymałem słowo.. nawet swoje foto wstawiłem chcesz podam ci adres i numer dowodu. Nie były to tylko pary led w trybie audio.. były tez na 2 platformie panele led... ale szkoda ze fleshowskie a nie pr ki... siedzisz w tym 20 lat a nawet jeszcze następne 40 ale z prka daleko nie zajdziesz. A juz cię informuje o 18 imprezach plaża w mieście (palmy, hostessy, piasek, scena dj-e światło i dźwięk) i nie będzie tam żadnej pr-ki w wymaganiach ofertowych minimalnym źródłem światła inteligentnego był mac 700 i mac 600... a i wiem ze będzie kontynuacja platform na paru imprezach sportowych w Polsce i mogę być w 1000% ze będziemy to właśnie my je robić..
bayo szerokości
ps.1 jeżeli chodzi o moja foto z pasem papieru to burak to ty miałeś mieć na imię ale ksiądz się nie zgodził
ps 2. jezeli chodzi o gwiazdy eski na platformach to oni zarabiają więcej w roku jak ty na 100 sztukach z pr lighting
ps.3 niepotrzebne skreślić
Ostatnio edytowany przez vandj (2011-01-24 10:43:01)