Odp: Stoły
Piszcie jakie jest wasze zdanie na temat "NajlepRZy/najciekawszy stół do świateł"
Mi osobiście marzy się Compulite Vector Orange.
Nie martw się Studenci AGH też mają problemy z podobnym słowem
"AGH najprostRZą drogą do sukcesu"
Co do stołu który polecam to MaLighting GrandMA full ew. light, Flying Pig Systems Hog III.
GrandMA oczywistość a z niżów smartfade ML
GrandMA oczywistość a z niżów smartfade ML
Akurat na tym "niżu" pracuje
no ja bym poświecił na Vectorze Orange
Legallmusic
dla mnie tylko GrandMA :)
Nie ufam Vectorom bo się lubią wieszać, ogólnie już pare osób mi mówiło że źle im się na tym pracuje. Ja osobiście w rękach miałem go z 2,3 razy i mi się raz zawiesił
Kolego avekamil jak ci się pracuje na smartfade ML bo się nad jego kupnem w przyszłości zastanawiam i nie wiem jak jest z pracą na tym bo nigdy go w rękach nie miałem. No a za tą cene to mogę mieć jeszcze SGM scancontrol 24 i nie wiem co lepsze.
No panowie .. ja mogę się sporo wypowiedzieć na temat VECTORA..
Z nowym softem naprawdę jest cacy...
Co do MA to przykro mi powiedzieć ale moje pierwsze spotkanie z FULEM zakończyło się jego zawieszeniem a co ciekawe kolega który obsługiwał owy stół ostrzegał mnie że czasem tak MA robi...
Przykre...
PAnowie tak naprawde to i świnia się wiesza... chyba nie ma takiego stołu który daje nam 101% pewność działania..,
Pamiętam że na Stingu w Wawie był MAXiZ też Beckupem bo nie ma pewności .
Fenomenem w zawieszaniu jest AVO kto pracuje ten wie że one to dopiero lubią dziwne sytuacje
Sprawdź i zapytaj www.x-art.pl
Każdy lubi to co ma ...i zna.
--------------------
ja nic nie mam
pracuje na tym ca czym mogę
a pracowałem już na wielu .. począwszy od poczciwej ALFY 24/255
Panowie a porównując Pilota 3000 do Smarfetki to co jest fajniejszego w Smerfatce?
ja nic nie mam
pracuje na tym ca czym mogę
a pracowałem już na wielu .. począwszy od poczciwej ALFY 24/255
Bidulka
--------------------
może nie bidulka tylko warto poznać różne stoły ... od tych małych ... a nie od razu siadać za czymś dużym...