Odp: Rada - Light jockey
Fakt! Niektórzy mają farta... ale nie wiem czy to takie dobre zostać od razu realizatorem. Traci się przyjemność zwijania kabelków Hehe
Ostatnio edytowany przez ropniak (2009-03-24 20:22:49)
Oj kabelków to ja się już przez 4 lata nawijałem i to zdrowo xD Jak to kiedyś stwierdziła kobieta ucząca mnie plastyki "Masz wizje przestrzenną i daleko z tym zajdziesz" ale to chyba chodziło o rysunki no ale zobaczymy
Oj kabelków to ja się już przez 4 lata nawijałem i to zdrowo xD Jak to kiedyś stwierdziła kobieta ucząca mnie plastyki "Masz wizje przestrzenną i daleko z tym zajdziesz" ale to chyba chodziło o rysunki no ale zobaczymy
Ja przebyłem wszystkie drogi, które można było przejść . Stagehand, technik, serwisant, szef ekipy, realizator. A pierwszą realizację pamiętam jak dziś . Hehe... Miałem wałśnie tak jak kolega Spot 16 lat. Odbywały się dni miasta, a ja za sterami alfy 24/255 obsługiwałem 4 skanerki, 24 PARy, strobo i dymiarkę . Było ok 1 tys widzów!!! Na scenie
Bad Boys Blue, a mi serce podskoczyło do gardła... Hehe... Fajne się to wspomina
spot, mam pytanie, bo szukalem wyswyga i tylko demko mi sie udalo zdobyc, jesli masz full wersje da rade ja jakos skopiowac i przeslac na mial albo poczta??? z gory dzieki i pozdrawiam
to ma ok. 430 MB więc raczej pocztą będzie kiepsko to przesyłać hehe
Ostatnio edytowany przez ropniak (2009-03-25 20:34:50)
spot, mam pytanie, bo szukalem wyswyga i tylko demko mi sie udalo zdobyc, jesli masz full wersje da rade ja jakos skopiowac i przeslac na mial albo poczta??? z gory dzieki i pozdrawiam
To widocznie albo nie potrafisz szukac albo kiepsko sie starales
Probowales na googlach szukac??
Bez wiekszych problemow znajduje sie link do pliku torrent
widzicie panowie mam problem ze zciaganiem z torentow, cos mi nie dzialaja
wiec szukam innych zrodel
Dobrze że ktoś mnie rozumie w tej kwestii - nie szkoła w takim wieku a doświadczenie doświadczenie i raz jeszcze doświadczenie - kursy przy okazji - joł
czyli np. www.megadownload.net
Pozdr
dzieki wielkie wszystkim
jest pełno miejsc gdzie go możesz pobrać sam znalazłem kilka linków i to do pełnej wersji
Wielu kolegów napewno to potwierdzi że w tej branży zaczyna się od noszenia kabli, krat i case-ów. Niestety nie da się odrazu wskoczyć na wyskokie stanowisko. Później jak zdobędziesz doświadczenie i będziesz miał CV w którym duuuuużo realizacji to już droga otwarta, duże firmy cierpią na brak pracowników...