Temat: Layher w WYSIWYG
Witam! Jak w temacie: jak wstawiacie do projektu rusztowania Layhera???? AutoCAD??? U siebie w bibliotece nie znalazłem czegoś takiego jak LAYHER...(przykład to render wstawiony do Galeri przez Krzyżaka)
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam! Jak w temacie: jak wstawiacie do projektu rusztowania Layhera???? AutoCAD??? U siebie w bibliotece nie znalazłem czegoś takiego jak LAYHER...(przykład to render wstawiony do Galeri przez Krzyżaka)
Nie chce sie wypowiadac za krzyzaka ale wydaje mi sie ze sie troszke przy tym napracowal i rusztowanko zrobil za pomoca rureczek dostepnych w Wysiwygu.
Pewny nie jestem ale na moje oko tak wlasnie zrobil. Mam kaca moge sie mylic:)
hmmm.... pewnie właśnie tak jest... tylko jak się nazywają te "rureczki"... nie mogę ich w bibliotece znaleźć
pytania nie było... znalazłem...:)
Dokladnie koledzy tak sie robi...
można sobie ułatwić namalować sześcian o wymiarach podstawowego pola i zmienić go na rurki
no i powielać
Miłej zabawy
a nie łatwiej brać w trusach - scaffoldy i tam w typach stalowe i tube and clamp??
W wygu są konstrukcje leyera v 26
Jest też w stali layher ale z tego co pamiętam są dziwne wysokości które mi nie pasowały.
A ręcznie to sie i tak prosto robi.. wystarczy zrobić sześcian potem prze konwertować na linie i td....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 8 zapytań ]