Odp: Niewdzięczność?!
a ja znam Małżeństwo świetlikowe :):) I pozdrawiam przy okazji
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
a ja znam Małżeństwo świetlikowe :):) I pozdrawiam przy okazji
Też znam takich jednych. Pary trzymają w przedpokoju....
A nie macie w elwo koszulek XXS?
kiedyś miałem taką śmieszną sytuację podobną do tych tutaj opisywanych. Na imprezie firmowej dla emerytowanych pracowników firmy siedziałem sobie przed perełką. Na scenie rzępoliło chyba "Pod Budą". Była godzina 14 więc za dużego pola do popisu światełkami nie miałem. Podeszła do mnie jedna starsza pani "z mordą", że ona tu przyszła porozmawiać i z koleżankami a jest za głośno i ona nic nie słyszy. Wyszedłem z założenia, że tłumaczenie pani, że z tym to nie do mnie nic nie da przekręciłem rolkę w perełce. Pani usatysfakcjonowana wróciła na swoje miejsce nawet dziękując mi(o dziwo!!!) , że ściszyłem! To była taka anegdotka z życia. Z kolej po ostatnim koncercie siedmiotygodniowej trasy konferansjer podziękował wszystkim od organizatorów przez sponsorów, gości od cateringu, gości od piwa, ochronę, akustyków, gwiazdy występujące po gości od toy-toyów. O świetlikach i gościach od sceny dziwnie zapomniał. Taki już nasz los;-(
Hmm... Myślę po prostu że ludzie od dźwięku i ludzie od światła są przez wielu wrzucani do jednego worka i jak się dziękuje akustykom to często ma się też zapewne na myśli oświetleniowców...
proponuje gasic swietałko na minute zeby kazdy zobaczył jak to wyglada bez swiateł
powiem ze pradu nie ma albo ze korki nam wykrecili
NO z tym gaszeniem światła to serio dobry pomysł! U mnie też jak już coś się trafi to nawet szef nic nie powie. Inna sprawa że tylko na nagłośnieniu się zna;)
Wywieście jeszcze flagi... Może ja trafiam na jakiś lepszy element artystyczno-menadżerski ale jak dotąd nie było jeszcze sytuacji gdy ktoś mi nie podziękował za pracę. Na imprezach typu all day nie robią tego wszyscy ale nie jest tak, że świetlika nikt nie dostrzega. Pracuję z reżyserem, który dziękuje mi np. za każdą próbę.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 8 zapytań ]