Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Aktywne tematy Tematy bez odpowiedzi
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Temat: Martin Xciter
Posiadam sterownik Martin Xciter. Może ktoś zna to urządzenie i może mi pomóc w starcie do pracy na nim. Instrukcja po polsku jest taka sobie. Angielska niestety nie dla mnie (szczątkowa znajomość języka). DVD instruktażowe coś tam mi rozświetliło, ale niewiele. Help...
Odp: Martin Xciter
Możesz wskazać fragmenty które wyróżniają się negatywnie bardziej od całości? Porównam z pierwowzorem.
Może źle się wyraziłem. Ja jestem początkujący, a ta instrukcja nie jest za bardzo łopatologiczna. Ten kto miał już do czynienia z innymi bardziej zaawansowanymi konsoletami pewnie nie ma problemów. Niestety nikt z ludków z LTT (dystrybutor) nie zna się na niej. KacperP Ty Masz taka konsoletkę?
Nie mam i nie miałem z nią jeszcze do czynienia. Po prostu od niedawna zajmuję się tłumaczeniami instrukcji. Tą od Xcitera nie ja tłumaczyłem, ale jeśli znalazłby się jakieś błędy tłumaczenia w niej, to dałoby się temu zaradzić.
- Sławek
- Rozkręca się
- Nieaktywny
KacperP a może masz po polsku instrukcje do Showtec Light Desk Pro
ewentualnie ile kosztuje takie tłumaczenie
Nie mam. Showtec to zresztą nie moja działka. To coś dla dystrybutora Showtec-a.
Nie wiem jak biura tłumaczeń policzyłyby sobie za instrukcję techniczną.
Nie mają doświadczenia w tym temacie i tłumaczenia wychodzą im różnie.
KacperP napisał/a:Nie mam i nie miałem z nią jeszcze do czynienia. Po prostu od niedawna zajmuję się tłumaczeniami instrukcji. Tą od Xcitera nie ja tłumaczyłem, ale jeśli znalazłby się jakieś błędy tłumaczenia w niej, to dałoby się temu zaradzić.
Mnie jednak bardziej chodzi o kontakt z kimś kto ma lub miał te konsoletkę lub zna jej obsługę.
Posty [ 7 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum oparte o: PunBB
Currently installed 7 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.