Temat: Prolight&Sound 2015 - nowości, ciekawostki
Podzielcie się wrażeniami z Frankfurtu. Zapewne było co oglądać.
--------------------
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Informacje o nowościach na rynku » Prolight&Sound 2015 - nowości, ciekawostki
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Podzielcie się wrażeniami z Frankfurtu. Zapewne było co oglądać.
Wszyscy zarobieni i nie ma komu pisać
Co tu pisać, nowe oprogramowanie Wholehogów jest ciekawe i z pewnością przydatne. Ciekawa była głowa Kvanta - niestety nie widziałem jej możliwości bo trafiłem tylko na moment kiedy świeciła w kierunku Clay Paky - tu uważam że mieli genialną prezentację na ekranie, zastanawia mnie jeden myk, czy na górze wtedy świeciły Mythose czy Super Sharpy? Bo i to i to zostało zaprezentowane z tych samych urządzeń. Nie wiedzieć dlaczego nie podobało mi się stanowisko SGM, a G Spot kompletnie mnie zawiódł, kilka kroków dalej dużo słabszy Sola Spot na ledzie zaświecił dużo lepiej ( przynajmniej tak to odczułem)
A teraz moje pytanie - co sądzicie o Realizzer - jak ma się do Capture Polara czy Wysiwyga?
Bardzo ładne stanowisko miało ETC
Ostatnio edytowany przez Indiana-Jacewicz (2015-04-20 11:05:53)
a G Spot kompletnie mnie zawiódł, kilka kroków dalej dużo słabszy Sola Spot na ledzie zaświecił dużo lepiej ( przynajmniej tak to odczułem)
Tylko jeśli porównuje się świecenie na biało
Na biało G-Spot nie ma tej samej siły co głowy podobnych mocy z białym źródłem. Wszystko się zamienia przy użyciu kolorów.
Białe źródło z flagami CMY bardzo dużo traci siły w kolorach.
To prawda, właśnie to mi zapadło w pamięć że nawet na suficie ten biały był bardzo słaby, do właściwego porównania powinny być ustawione obok siebie. A CMY pracowało w Sola Spocie bardzo ładnie, przy czerwonym Intensywność światła była do przyjęcia
A czy ktoś wyrobił sobie jakąś opinię na temat GTD z chińskiej hali?
Dobra a co w wyg35.
To mnie kapkę interesuje. Na targi nie dotarłem a szkoda.
Plan się rozsypał 16h przed wyjazdem.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 9 zapytań ]