Temat: Czy ktoś może wie jak wgrać biblioteki urządzeń ?
Do smartfade ml
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » SmartFade, SmartFade ML » Czy ktoś może wie jak wgrać biblioteki urządzeń ?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Do smartfade ml
Proponuje ściągnąć biblioteki se strony. Potem je rozpakować i przeczytać manual jak wgrać biblioteki do konsolety.
No właśnie tak zrobiłem, ale konsoleta nie widzi tych ściągniętych bibliotek, byc może nie te pliki ściągnąłem, bo robie to pierwszy raz, potrzebuje te biblioteki od robin 300 spot classic i robin 300 led wash, czy pliki fixture library to te biblioteki ?
ściągnij biblioteki , wrzuć na kartę sd ( do 2gb obsługuje), przy patchowaniu musisz załadować urządzenie do wolnego slotu (load personalities), a później patchujesz z biblioteki loaded
no i własnie tak robie, tylko konsoleta wyświetla że sloty są puste, a jak tak w ogóle się nazywają takie biblioteki po angielsku ?. Moze ja złe pliki ściągnąłem, to co ściągnąłem nazywa się Robe Robin DMXControl ( dotyczy głowy robin 300 spot classic ) czy to właściwy plik?
ojoj, musisz ściągnąć sfml_library_v9.4.0, a tam w urządzeniach znajdziesz tego spota, problem że na stronie etc nie mogę tego teraz znaleźć, podaj maila to ci podeślę bibliotekę a jak będziesz ją ładował to zadzwoń to poinstruuję 668122043
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 8 zapytań ]