Temat: Edycja efektów SmartFadem ML
Witam, Czy jest możliwość edytowania efektów wbudowanych w stole.
Chodzi mi o to czy można np. jak mamy 11 efektów ruchów przerobić jeden na własny i zapisać?
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » SmartFade, SmartFade ML » Edycja efektów SmartFadem ML
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam, Czy jest możliwość edytowania efektów wbudowanych w stole.
Chodzi mi o to czy można np. jak mamy 11 efektów ruchów przerobić jeden na własny i zapisać?
Nie jestem pewien na 100% ale chyba nie można edytować... (bądź może o tym nie wiem)
Na pewno można edytować 4 podstawowe parametry: speed, depth, rotation, aspect i sobie rozdzielić efekt na wszystkie głowy albo co 2-3-6 itp. Ale to pewnie wiesz.
Z ciekawostek jak weźmiesz efekt koła i dasz aspect na 100 to wtedy masz ruchy góra-dół.
Pozdrawiam...
Nie jestem pewien na 100% ale chyba nie można edytować... (bądź może o tym nie wiem)
Nie da się.
Na pewno można edytować 4 podstawowe parametry: speed, depth, rotation, aspect i sobie rozdzielić efekt na wszystkie głowy albo co 2-3-6 itp. Ale to pewnie wiesz.
Zgadza się.
Z ciekawostek jak weźmiesz efekt koła i dasz aspect na 100 to wtedy masz ruchy góra-dół.
A jak pobawisz się z parametrem ROTATION to nawet uda Ci się zrobić ruch w poziomie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.016 sekund, wykonano 8 zapytań ]