Odp: na sprzedanie
Jakie są te Par 64 RGB? Też Flash-a?
omyłkowo opisany Par 64 RGB przewrotnie w rzeczywistości jest parem RGBW. Oczywiście Flash.
Pary te mają niecały rok, niektóre nie były używane nigdy, stan praktycznie idealny
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jakie są te Par 64 RGB? Też Flash-a?
omyłkowo opisany Par 64 RGB przewrotnie w rzeczywistości jest parem RGBW. Oczywiście Flash.
Pary te mają niecały rok, niektóre nie były używane nigdy, stan praktycznie idealny
to magazyn znowu sie zmiejszył?
ale to jak dobrze pamiecią sięgam wojtku, t niewiele inteli. zostaje?!!! czym robić sztuki?!! a może firma się zamyka?
Janku toż wiem ze się nie zamyka, ale wiem tez co zostało!
Panowie, firma się naprawdę nie zamyka, a sprzętu nam jeszcze trochę zostało, bo z 215 ruchomych wyładowczych i 114 ruchomych diodowych da się jeszcze sztukę zrobić
Można prosić o zdjęcia tych statywów ? Statyw Alp6 6,5M 200Kg ?
Zakupiliśmy 2 sztuki tych właśnie statywów i nie licząc śladów normalnego użytkowania to statywy są w 100% sprawne i jak za tą cenę to są w stanie idealnym. Normalne ślady użytkowania jak na każdym sprzęcie który ma już kilka ładnych sztuk za sobą, a z tego co dowiedziałem się od Pana Wojtka serwisowane były u LTT.
przepraszam, że tak późno odpowiadam, statywów ALP6 właśnie zabrakło do sprzedaży, jeśli będą to damy znać, zapraszam też na naszego "fejsa" gdzie takie newsy tęż będą się pokazywać, może nawet częściej
www.facebook.pl/arsGRODA
Witam. Czy wiecie coś o par 64 RGBW ? Czy ostały się jakieś sztuki ?
Kupiłem, w sumie wszystko ok ale mam problem z dimmerem w nich, nie chce działać Każdy kanał rgbw jest jednocześnie dimmerem. A dimmer ogólny powinien być na kanale 5 i nie działa
Każdy sprzedawany przez nas sprzęt jest sprawdzany przed wysyłką i musi działać, chyba że coś mu się stało w transporcie. Jednak faktem jest, że w przypadku parów ledowych i innych sprzętów produkowanych gdzieś daleko na wschód od naszego kraju, zdarzają się przypadki błędów w instrukcjach, w sofcie (różnice między nowszym i starszym), pozamieniane przyciski itp. W codziennym użytkowaniu nie powinno to jednak przeszkadzać, wystarczy ustawić żądany tryb pracy, adres i wszystko gra...
Polecamy naświetlacze architektoniczne Futurelight WL-1800. Stan- bardzo dobry. Możliwość zakupienia w cases na kółkach. Zdjęcia mogę podesłać mailem. Jakieś pytania? Tel: 668-122-043
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 11 zapytań ]