Temat: praca od października
Witam poszukuje chętnych do pracy w okresie od października praca we włoszech
info 794 075 717
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam poszukuje chętnych do pracy w okresie od października praca we włoszech
info 794 075 717
Ogorki czy pomidorki?
Moze cos wiecej...
Pewnie truskawki w Germanni
praca w branży oczywiście wyjazdy co najmniej na miesiąc pracodawca czyli firam theatralia ma do ogarnięcia kilka dużych produkcji co to znaczy dokonca niewiem jeszcze w w sierpniu będziemy się chcieli spotkać ze wszystkimi zainteresowanymi i pogadać dokładnie
więc jak jesteście zainteresowani wysyłajcie cv maila marek.spychala@wp.pl chodzi mi o cv zawodowe czyli gdzie i co robiliście w branży bez znaczenia czy możecie to udokumentować
a i nie odpowiadam na esemesy
stawki poruwnywalne jak w polsce
a Polska to kopalnia tanich cielemunów...
Ostatnio edytowany przez mikolaj (2012-07-10 16:09:21)
Śmierdzi to wyjebką. Jeszcze może wpłaty dokonać za nocleg wyżywienie i transport.
jeśli to ma być trasa z teatrem po Włoszech to jadziękuje bardzo
znajomi byli na takim czymś po Niemczech i pracy było po 15h na dobe i to codziennie. Z kasą jako tako. Generalnie nie polecam.
Poza tym jak jeszcze nie wiadomo dokładnie co i jak to po co o tym pisać?
jak tam kto chce jeżdze z nimi od dwóch lat i mimo to ze kasa nie jest oszałamiająca to przynajmniej mam zapewniony nocleg trzy posiłki dzienie i to nie jak w polsce talon na karkówke tylko kultularnie w restauracji
nie pisałe ze to trasa z teatrem na dzienobry jest 20 dni w tatrze w mediolanie jak to ma być wyjebka to ciekawe jak nazywacie sezon w polsce
co do reszty to pisałem ze niewiem bo do ogarniencia jest robota przez 7 miesięcy więc wybaczcie ze nie podaje szczegółowej rozpiski na każdy dzień
aktualne?
Chciałbym dołączyć się do pytania poprzednika czy to jeszcze aktualne, bo jestem zainteresowany.......
Ciekawe, że nikt nie zwrócił uwagi na "poruwnywalne" ceny... Przy okazji... talon na karkówkę to tradycja, czasem zdarza się kiełbaska, a w porywach nawet i frytki się zdarzą. Zapiekanka to już jadło dla instancji wyższych.
Jakie przedstawienie ??
a jak stawka porównywalna to co 20 x 500
Ciekawe czy w tym roku znowu poszukiwani ludzie, tak jak przedmówca pisze jeśli stawka jak w Polsce 20x500 to mogę jechać.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 8 zapytań ]