Temat: ROBIN 100 LEDBeam
witam wszystkich
mam do kolegów pytanie, co sądzicie o nowym urządzeniu ROBIN 100 LEDBeam, wstępnie zapowiada się obiecująco, ale chętnie poznam waszą opinię.
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
witam wszystkich
mam do kolegów pytanie, co sądzicie o nowym urządzeniu ROBIN 100 LEDBeam, wstępnie zapowiada się obiecująco, ale chętnie poznam waszą opinię.
ciężko oceniać tylko po tym jak prezentują się w bitwie na głosy. Mnie jedynie martwi brak gobosów bo to niestety zawęża zastosowanie lampy. Zobaczymy....
Dołączam się do pytania. Widziałem w bitwie na głosy(?) i na jakichś zdjęciach na facebookowym profilu Robe, ale wrażenie jakie po tym odniosłem, to że chyba jednak przydałoby się więcej mocy...
też mam takie wrażenie, chyba że są zdimmowane w tv
dla mnie osobiście gobosy mają mniejsze znaczenie w tego typu lampie, natomiast ciekawy jestem jak jest z tą mocą ?
Ostatnio edytowany przez prekus (2012-04-05 17:38:08)
Dwa dni temu mialem je na pierwszej produkcji koncertowej i bardzo bardzo pozytywnie.
Platinium ?
Tak byles?
widziałem fotorelację, szacun, że do tak ciasnej miejscówki tyle sprzętu upchnąłeś
Dzieki. To juz fotorelacje sa? Ogolnie bardzo fajna produkcja i troche zabawy bylo. Wracajac do LedBeamow to zauwazcie ze tuz za nimi stoi wielka dioda a pomiedzy nimi swieca 700 HPE, a na dole stoja Robiny 1200, wiec naprawde daja rade, sa mega szybkie i swietnie mieszaja kolory.
Ostatnio edytowany przez kiju (2012-04-05 18:09:51)
nie ma tego filmiku na yt (przynajmniej nie dorwałem), ale na fb`kowskiej stronce Robe jest filmik ukazujący jak szybkie są te główki, link poniżej
akurat prędkość tego typu urządzeń nie jest niczym niezwykłym. Choćby A.Leda Clay Paky od 2:35 zaczyna się jazda http://www.youtube.com/watch?v=cOdBl1QwNBg
to zrozumiałe, w końcu małe to i zwinne
o Cie c.... mały CP-ek zasuwa jak wariat
Ostatnio edytowany przez Mikey (2012-04-06 16:45:26)
tam nie ma co ważyć, kilka chipów LED i silniczek od zoomu, optyka. Dziwnym by było gdyby były wolne
słuszna uwaga - nie wpadłbym na to
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 10 zapytań ]