Odp: SGM STUDIO 24 Scan Control
Witam,apropos sterówników sgm.Powie mi ktoś czemu wersje bez scan nie nadają się do głów i urządzeń inteligentnych ? Tak wywnioskowałem czytając część tematów z elwo.
Z góry dziękuje Damian.
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,apropos sterówników sgm.Powie mi ktoś czemu wersje bez scan nie nadają się do głów i urządzeń inteligentnych ? Tak wywnioskowałem czytając część tematów z elwo.
Z góry dziękuje Damian.
Pilot 2000, 3000 nie ma scan i steruje inteligentami
Ogólnie "scan" oznacza to iż sterownik ma wbudowany generator ruchu (tak ja wywnioskowałem).
Wszystko ładnie pięknie ale co z moim stołem ? ma ktoś na sprzedaż działający
Ok,ok ale ktoś na elce pisał jeszcze ,że jego duży minus to to ,że ma tylko do 12 urządzeń no ale skoro wersja np. studio 24 ma 48 kanałów to wychodzi na to ,że robię 48x12 i mam 576.Dobrze to liczę ? I
Fago... Utwórz nowy temat. Proszę.
a ile kolego chciałbyś zapłacić za tego sgm-a ??
znajomy miał do sprzedania cena okolo 5tyś sgm studio 24 z case w 100% sprawny jak by cie interesował to daj znać to dopytam o szczegóły
moj tel 509052510
Ostatnio edytowany przez losmichal (2012-03-26 20:17:24)
Sorki Michał ,że dalej piszę A ten sterownik jest w wersji scan ?
tak jest to SGM scan studio 24
A ten kolega,który sprzedaję to z jakiej miejscowości jest ?
a można powiedzieć że sąsiad ;p i w sumie jeśli się zdecydujesz to i tak ja będę sprzedawał w jego imieniu on jest tylko właścicielem wiec nie da się z nim podyskutować o sprzęcie ;p wiec jak coś to dzwoń do mnie to się ugadamy i ustalimy szczegóły
tel 509052510
A słuchaj. Jakieś fotki ? poproszę. mail info@msaudiolighting.pl Bardzo proszę z checia kupie
wiec tak przetestowałem tego SGM i jest jakiś problem z sekcja dimmerów ;/ wiec nie wiem czy ktoś będzie zainteresowany jak coś proszę pisać dzwonić sekcja urządzeń działa prawidłowo
cena z uszkodzony około 2,5-3 tyś
Witam,
Tak sie sklada ze chcialbym sprzedac ten sprzęt.
Stan: Uzywany - Bardzo Dobry - Wszystko Dziala
Kejs: Brak
Zasilacz: Tak
Lampka: LittleLites LED 18'
Cena: 3300
Ostatnio edytowany przez spiky (2012-04-12 13:43:35)
Kolego Podeślij mi proszę fotki mailem. info@msaudiolighting.pl lub msaudiolighting@gmail.com Czy jest co cena z FV?
Fotki, robione u mnie w studiu znajdziesz:
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 8 zapytań ]