Temat: niezgodność softu ma on Pc z softem w fizycznej konsolecie
Jak obejść problem który powstaje gdy na ma on pc mamy najnowszy soft, a na stole jest nieco starszy. Powoduje to że show z onpc nie chce się załadować do grandMy
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Grand MA » niezgodność softu ma on Pc z softem w fizycznej konsolecie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak obejść problem który powstaje gdy na ma on pc mamy najnowszy soft, a na stole jest nieco starszy. Powoduje to że show z onpc nie chce się załadować do grandMy
Zaktualizowac soft w konsolecie
chwilunia, ale jak jadę ze swoim show na sztukę a firma podstawia mi jakąś konsoletę, to nie będe aktualizował czyjejś konsolety
zawsze mozesz wpisac w zamowieniu jaki stol i z jakim dokladnie chcesz softem z drugiej strony co za problem zaktualizowac
najlepiej, jak Bartek napisal, jest zaktualizowac deske. nie trwa to dlugo
ale wiem, że można to gdzieś ustawić. Przyjechał do mnie kiedyś realizator, sprawdził sobie w desce jaka jest wersja softu, przestawił cos w swoim show w ma on pc i zahulało, nie było potrzeby aktualizacji softu
mógł mieć kilka wersji inicjal show dla różnych wersji softu , a z ciekawości jaki masz soft na desce a jaki na on Pc ,,
Jedyny problem jaki miałem kiedyś z aktualizacja soft-u to pewna grandma micro , pisało że za mało pamięci , robiłem jak sugerowała mi deska by skasować stare wersje i nic ,,, zrobiłem podstawy szybko od nowa i jakoś się udało , na telefon w tej sprawie od rodzimego przedstawiciela Ma-lighting czekam do dziś
na ma on pc mam najnowszy - bodajże 6.5? ale nie jestem pewien, a na desce nie mam pojęcia jaki był natomiast problem ten spowodował że show które szykowałem dwa dni nie załadował się na deskę i musiałem wszystko robic na sztuce
6.5 najnowszy? z tego co pamietam to juz dawno bylo 6.6costam
dlatego mowie że nie jestem pewien, a nie mam do niego dostępu by powiedzieć dokładnie
6.616 jest najbardziej aktualnym
nie zaleca się aktualizacji softu przed sztuką.. chyba ze umiesz go postawić po errorku.
Wiesz generalnie ja wole jak mam ten soft w desce co powinien byc. Generalnie nie ma opcji niezaswiecenia ze swojego show i pisania go od nowa wiec jak trzeba to sie updatuje. Mi na szczescie sie nei wylozyla nigdy deska.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 10 zapytań ]