Temat: Która firma robiła VIVA COmet Awars 2011 ?
Kto to robił ? Bo niestety oświetlenie moim zdaniem pozostawia wiele do życzenia. Moją uwagę szczególnie przykuł występ zespołu "PROSTO".
Ostatnio edytowany przez Karolus (2012-02-20 18:15:04)
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » O oświetleniu » Która firma robiła VIVA COmet Awars 2011 ?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kto to robił ? Bo niestety oświetlenie moim zdaniem pozostawia wiele do życzenia. Moją uwagę szczególnie przykuł występ zespołu "PROSTO".
Ostatnio edytowany przez Karolus (2012-02-20 18:15:04)
Bo niestety oświetlenie moim zdaniem pozostawia wiele do życzenia
teraz nikt się nie przyzna
po małym dochodzeniu wyszło na LIZON
no to wsio jasne
w tym roku ATM, wiem z pierwszej ręki bo montujemy się na tej samej hali
po małym dochodzeniu wyszło na LIZON
Proszę Cię... Chyba nie wiesz o czym mówisz...
To poprostu tochę nie ta półka i tylę.
W 2011 TSE robiło, może się mylę.
W tym roku nie wiem, ale kajmar888 pewnie ma rację skoro robi z nimi na jednej hali
Być może 2011 robiło to TSE ale jeśli tak to internet mówi że dla LIZON. Bo TSE się do tego nigdzie nie przyznaje. (chyba że słabo szukam)
Najlepiej obejrzyj napisy końcowe i sprawdź Zazwyczaj tam jest pewna informacja
Transcolor to grał!
w to mi się już uwierzyć nie chce. bo występ zespołu PROSTO był naprawdę tragicznie oświetlony.
2. dlaczego firma lizon się pod tym podpisuje na swoim www
w to mi się już uwierzyć nie chce. bo występ zespołu PROSTO był naprawdę tragicznie oświetlony.
2. dlaczego firma lizon się pod tym podpisuje na swoim www
A więc tak "Viva Comet 2011 ? przygotowanie i koordynacja Show DODY pod względem technicznym i organizacyjnym. Jeden z najtrudniejszych programów scenicznych jakie były realizowane przez polskiego wykonawcę na scenie."
Ten wpis na ich stronie nie oznacza że to oni ogarniali sztukę. Poniekąd zajmowali się show Dody i to jest czarne na białym napisane.
A tak to Lizoń jest wręcz wszczepiony w sztuki Dody więc gdziekolwiek by Dorota nie grała to zawsze Janusza firma się pojawia.
To już wiem więcej
tegoroczna viva powinna wyjśc elegancko, sam montaż imponujący a realizatorem jest Szyman, więc będzie ładnie
tegoroczna viva powinna wyjśc elegancko, sam montaż imponujący a realizatorem jest Szyman, więc będzie ładnie
oraz graty ATM-u.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.028 sekund, wykonano 9 zapytań ]